AMBI Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Która płyła lepsza pod względem wydajności i stabilności? GA-8IPE 1000 Pro2 czy ABIT IC.7 Myślę o kupnie nowego kmpa z procesorem P4 2.6HT i pamięcią Kingston HyperX/CL2 2x256MB. Może ktoś ma jakieś cenne uwagi Z góry wielkie dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Abit IC7, ale to raczej ze względu na renomę tej firmy. BTW tego Gigabyte w rękach nie miałem, a Abitem trochę się bawiłem w połączeniu z P4 2,8 HT i nie sprawiał problemów ( pomijam oczywiście extremalne zabawy OC, bo tu nikt nic nie zagwarantuje). Popatrz zresztą http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37721[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMBI Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dzięki HANU ,to jest już jakaś wskazówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Tutaj masz przykładowy teścik takiego Gigabyte'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMBI Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 DzIęki za teścik. Z testów jakie widziałem wynika że jedna i druga jest dość dobra jednak nie wiem jak to wygląda w praktyce. Wiem że będę musiał wydać parę groszy i fajnie by było zrobić to z głową. Nawiasem mówiąc [pisząc]: słyszałem że na tym forum można spotkać ludzi na których mażna liczyć - i nie zawiodłem się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...