kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Tadada... A więc można go już ściągnąć z: http://www.winamp.com/ Po wcześniejszych alfach i betach można spokojnie stwierdzić, że część 5ta będzie godną następczynią dwójki :lol: Wrzucajcie tu swoje za i przeciw dotyczące tego kultowego odtwarzacza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chyba nie ten dzial Przenioslem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Nie wiem jak Wam, ale mi beta Winampa cholernie długo mi sie otwierała. Już ściągam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Długo to sie otwierają te udziwnione skiny. Po przełączeniu na normnalny działa jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chyba nie ten dzial Przenioslem Dzięki i sorry, ale możesz powiedzieć mi gdzie ten temat wrzuciłem na początku, bo byłem pewien że zakładam go w oprogramowanie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 nom zaciagnolem :) i powiem jedno rewelka :) w porownaniu z 3 jest genialny , godny nastepca 2 , pozatym te nowe skiny sa swietne osobiscie uzywam new- clear . troszke sie wprawdzie te skiny nowe laduja ale co tam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Bezpośredni link do winamp'a Jest SUPER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 juz sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mi sie tez podoba :wink: U mnie prezentuje sie tak: Przy okazji playlista z tym czego slucham :wink: Sorki za rozmiar fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 nie no dla mnie 2 rox i nie mam narazie zamiaru tego zmieniać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chyba nie ten dzial Przenioslem Dzięki i sorry, ale możesz powiedzieć mi gdzie ten temat wrzuciłem na początku, bo byłem pewien że zakładam go w oprogramowanie... :lol: Heheheh Byl w dziale "sprzet" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chyba nie ten dzial Przenioslem Dzięki i sorry, ale możesz powiedzieć mi gdzie ten temat wrzuciłem na początku, bo byłem pewien że zakładam go w oprogramowanie... :lol: Heheheh Byl w dziale "sprzet" :wink: Spoko, ale LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Hell'ou! M@KER thx za Bezpośreni link do winamp'a podpowiedź :lol: bo na stronie winamp'a mały zonk - zapodałem ściąganie ale chyba im zabrakło darmowych wersji........ :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mi sie tez podoba :wink: U mnie prezentuje sie tak: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/winamp.JPG Przy okazji playlista z tym czego slucham :wink: Sorki za rozmiar fotki W jaki sposob tak go zamontowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jak w tym winampie ustawic jakis buffer ? Mam wersje pro, jezeli to cos zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mi sie tez podoba :wink: U mnie prezentuje sie tak: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/winamp.JPG Przy okazji playlista z tym czego slucham :wink: Sorki za rozmiar fotki W jaki sposob tak go zamontowac ? Musisz ściągnąć skin MMD3 bo to on ma takie opcje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Nie trzeba sciagac tego skina u mnie na standardowym tj. modern style czy jakos tak winamp 5 prezentuje sie tak: http://www.elrom.pl/kosz/pulpit.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Hmm, nie pozera az tak bardzo systemu jak syfny winamp 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 jak ustawic winapma zeby zaczal grac na wszystkich glosnikach a nie na 2 przednich tylko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 jak ustawic winapma zeby zaczal grac na wszystkich glosnikach a nie na 2 przednich tylko ??Dokladnie mi tez nie dziala a wszedzie indziej dziala dobrze mam 4.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Hehe winamp 5 rulez szczegolnie ze skorka MMD3. Zauwazylem ze mniej pochlania zasobow nawet przy skorce modern niz winamp 2.95. Ogolnie jestem bardzo zadowolony. Ps jak ktos chce winampa pro to na Priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mam rozwiazanie!! Zeby dzialaly wszystkie glosniki > Options > Preferences > w plugins zaznacz Output potem zaznacz Direct Sound output > Configure > i zaznaczyc Allow Hardware Acceleration. Zrestartowac Winampa i wszystko powinno grac! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja mam inny problem, winamp5 krzaczy mi sie ze skinem modern i innymi sciagnietymi z netu. Jedyny sluszny dzialajacy to classic. Wiecie co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Siano.. Jakość dzwięku wcale nie lepsza a te bajery mnie jakos nie rajcują ;) Starsza wersja 2.9x jest chyba najlepsza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jest juz nowa wersja Winampa 5.0.1 full :arrow: http://download.nullsoft.com/winamp/client...amp501_full.exe i Winamp 5.0.1 Lite :arrow: http://download.nullsoft.com/winamp/client...amp501_lite.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Dla mnie winamp to szajs , a te wymyslne skorki sux :) , pozatym nadal mi sie nie podoba jak gra muzyke bo nic w nim nie poprawili . Dla mnie jedyny player ktory sie liczy , zrobiony do tego przez Polaka , ktory byl glowym czlowiekiem od winampa , ale od nich odszedl (i mial racje ) jest Foobar :) . Polecam wszystkim http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/foobar2000NAX.jpg Tyle ze kazdy uzywa tego czego lubi :) , i nie mam zamiaru niekogo namawiac do uzywania Foobara . POzdrowienia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Mi sie tez podoba :wink: U mnie prezentuje sie tak: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/winamp.JPG Przy okazji playlista z tym czego slucham :wink: Sorki za rozmiar fotki W jaki sposob tak go zamontowac ? Obok przycisków zminimalizuj, a zamknij jest takie przycisk który "spłaszcza" winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Dla mnie winamp to szajs , a te wymyslne skorki sux :) , pozatym nadal mi sie nie podoba jak gra muzyke bo nic w nim nie poprawili . Dla mnie jedyny player ktory sie liczy , zrobiony do tego przez Polaka , ktory byl glowym czlowiekiem od winampa , ale od nich odszedl (i mial racje ) jest Foobar :) . Polecam wszystkim http://www.acrid.texasnet.pl/screeny/foobar2000NAX.jpg Tyle ze kazdy uzywa tego czego lubi :) , i nie mam zamiaru niekogo namawiac do uzywania Foobara . POzdrowienia . Wianamp jest ok. za to foobar ma sztuczny i plastikowy dżwięk. nie podoba mi się wogóle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Hehe a mozesz powiedziec na czym sluchasz ?? Bo ja na tym http://www.audiovision.dk/harman_kardon_avr8500.htm i winamp gra tragicznie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 słucham na jakiejś wierzy panasonic za około 2000 tys. napisz jaką masz dzwiękówkę może winamp ci się z nią gryzie? jak miałem dzwięk zintegrowany z płytą na kt 600 to tez mi winamp badziewnie chodził... teraz mam soundstrorm i chodzi malina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...