GenghisKhan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 u mnie dziala super - zdecydowanie najlepsza chyba ze wszystkich ver - winampow - bardzo dobra jakosc dekodowanego dzwieku pozatym niezly wyglad czekam na 6.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Jak powiedzialem kazdy slucha co mu sie podoba :) . Mi sie nie podoba to co winamp robi z muzyka i tyle , a ty masz prawo do swojego zdania :) . Ja dzwieku podbijac nie lubie , chyba ze dam troche basu w amp . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 tomcyk ==> (lama me) - gdzie można uruchomić ten enhancer (gdzie sie instaluje) ? - nie ma skrótu na pulpicie - nie widzę w opcjach win 5 - jest podfolder enhancer w folderze winamp - ale nie ma nic aktywnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 W DSP Effect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 kobyszcze : Preferences ===>> Plug-ins ==>>DSP Effect ===>> Enhancer i dajesz configure :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 a co mam zrobic jak chce zeby mi winamp 5.0 tak ladnie mixowal pioseneczki jak w wersji 3.0 ? funkcji crossfader nie widze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 a co mam zrobic jak chce zeby mi winamp 5.0 tak ladnie mixowal pioseneczki jak w wersji 3.0 ? funkcji crossfader nie widze...to slepy jestes - wlaczasz sobie equalizer i po lewej stronie masz takie malutkie okienko i tam ustawiasz sobie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 no rzeczywiscie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2004 Witam, mam odwieczny problem z Winampem i klawiszami multimedialnymi na klawiaturze Microsoft. Wersja 5 mimo wbudowanego plug-inu nie widzi tych przyciskow. Moze znacie jakis dodatkowy plug-in, ktory sobie z tym poradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 W ver. 2 wszystko z multimedialnymi klawiszami było ok - Lukas20 - rozwiązałeś problem w 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Nie, ktos kiedys dal mi na forum link do plug-in'a, ale nie moglem sie do niego dokopac. W 5 raz dzialaja, raz nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 wreszcie mi sie udalo skonfigurowac ta wersje i powiem ze oplacalo sie tearaz muza nadaje na zypelnie innym poziomie ale mam inny proble z ktorym nie moge sobie dac rady tj. Winamp otwiera mi pliki z filmami ,ja czesto klikam na folder prawym przycikiem myszy i daje Play in winamp ale denerwujace jest to ze winamp do playlisty dodaje takze avi,mpg odznaczylem typy plikow w preferences na tylko sound ale nie pomoglo :( Jak to zmienic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 kurna gdzieś znalazłem na sieci jaki ten winamp jest do bani, częste zwisy i restarty.U mnie też to wystąpiło ale nie podejrzewałem oto winampa.Wywaliłem go i teraz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...