no13 Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera :twisted: 8O 8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami. Mam biosa ...08, chcialbym sie dowiedziec czy ten bios rozpoznaje i nie ma problemow z Athlonem 2000+ Thorton ?? Na stronie szutla pisze: AK32xxxx09 Supported thoerton czy jakos tak Nie byloby problemu gdy nie to ze nie moge zrobic aktualizacji biosa. Kilka miesiecy temu mialem male zwarcie na plycie w okolicach biosa i dopiero po pewnym czasie jak wgrywalem nowego biosa plyta padla. Komputronik naprawil i mi ją odeslal. Teraz sie obawiam czy aktualizowac czy nie... Plyta jest juz historyczna i mialem zamiar ja zmieniac ale napewno nie w takiej sytuacji. Jutro oddam procesor bo jeszcze 3 tyg na gwarancji jest i dostane pewnie Thortona 2000 bo 1700 i 1800 raczej juz nie beda mieli. Z gory dzieki za jakies odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 obsłuży. thorton to nic innego jak athlon, tyle samo cache'u, te same częstotliwości. w najgorszym wypadku będziesz miał "unknown cpu" i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera :twisted: 8O 8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami. Mam biosa ...08, chcialbym sie dowiedziec czy ten bios rozpoznaje i nie ma problemow z Athlonem 2000+ Thorton ?? Na stronie szutla pisze: AK32xxxx09 Supported thoerton czy jakos tak Nie byloby problemu gdy nie to ze nie moge zrobic aktualizacji biosa. Kilka miesiecy temu mialem male zwarcie na plycie w okolicach biosa i dopiero po pewnym czasie jak wgrywalem nowego biosa plyta padla. Komputronik naprawil i mi ją odeslal. Teraz sie obawiam czy aktualizowac czy nie... Plyta jest juz historyczna i mialem zamiar ja zmieniac ale napewno nie w takiej sytuacji. Jutro oddam procesor bo jeszcze 3 tyg na gwarancji jest i dostane pewnie Thortona 2000 bo 1700 i 1800 raczej juz nie beda mieli. Z gory dzieki za jakies odpowiedzi. Sorry za offtopic ale piles cos jak robiles drut moda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dzisiaj ok godziny 12:25 moj athlon 1700 zmarl smiercia tragiczna. Nie wytrzymal operacji drut-mod (16x133), gdyz zapomnialem zalozyc coolera :twisted: 8O 8O i odpalilem kompa... efekt wiadomy... powialo spalonymi ziemniakami. Mam biosa ...08, chcialbym sie dowiedziec czy ten bios rozpoznaje i nie ma problemow z Athlonem 2000+ Thorton ?? Na stronie szutla pisze: AK32xxxx09 Supported thoerton czy jakos tak Nie byloby problemu gdy nie to ze nie moge zrobic aktualizacji biosa. Kilka miesiecy temu mialem male zwarcie na plycie w okolicach biosa i dopiero po pewnym czasie jak wgrywalem nowego biosa plyta padla. Komputronik naprawil i mi ją odeslal. Teraz sie obawiam czy aktualizowac czy nie... Plyta jest juz historyczna i mialem zamiar ja zmieniac ale napewno nie w takiej sytuacji. Jutro oddam procesor bo jeszcze 3 tyg na gwarancji jest i dostane pewnie Thortona 2000 bo 1700 i 1800 raczej juz nie beda mieli. Z gory dzieki za jakies odpowiedzi. Sorry za offtopic ale piles cos jak robiles drut moda?proc umarl od temperatury a nie drut moda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...