kutek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mam problem z nagrywarką podczas nagrywania wyskakuje dziwny komunikat a mianowicie "SCSI Target error". Co moze być tego przyczyną i czy można to usunąć czy poprostu nagrywarka już padła.Nagrywam za pomocą Nero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mam problem z nagrywarką podczas nagrywania wyskakuje dziwny komunikat a mianowicie "SCSI Target error". Co moze być tego przyczyną i czy można to usunąć czy poprostu nagrywarka już padła.Nagrywam za pomocą Nero. A co my jakieś wróżki jesteśmy ? Jak bym ci napisał że mam problem z kolegą, który mówi "aaaaałaaa" to co byś pomyślał ? pewnie że coś jest nie tak.... ale nic więcej Napisz chociaż jaką masz nagrywarę, jaki system itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam system windows XP Profesional nagrywarka LITE ON 48/12/48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam system windows XP Profesional nagrywarka LITE ON 48/12/48 TO już lepiej :) Jesteś pewien, że nie masz nic SCSI w kompie ? Mi osobiście to wygląda na błąd ASPI - przeinstaluj je (do pobrania ze strony adapteca). A potem możesz jeszcze przeflashować wypalarę nowym biosem. Wydaje mi się że to może pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 pewno masz virtualny naped, program ktorego uzywasz chce nim wypalac or smth lajk dat Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...