Gość -=uri=- Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Maniakow motoryzacji zachecac nie trzeba, dla niewtajemniczonych program tematyczny TVN'u traktujacy o motoryzacji...Wlasnie wyswietlany jest test Cytrynki C2 i Lanci Ypsilon :wink: Mam nadzieje ze program bedzie tak ciekawy jak TVN24...pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Wiem, że pojawił sie na Cyfrze+ ale czy ktoś wie czy i kiedy pojawi się w UPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 O no wlasnie kiedy bedzie w UPC. A tak wogole o czym ma byc ten kanal?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 trudno sie nie domyslic ze zwiazany z samochodami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Kablowka ktora ja posiadam jest z "serii" Multimedia :wink: i zapowiadali sie od jakiegos czasu na swoim kanale informacyjnym ze za kilka dni ma byc.I w koncu slowo cialem sie stalo (zreszta kazdy ma ksiazeczke do placenia abonamentu niech rzuci okiem po numer i zatelefonuje info szybko udziela).Wiem ze w Vectrze tez juz sie pojawil program (zapewne zalezne to jest od miasta). O czym zas ma traktowac stacja mozna przeczytac np: TUTAJ i TUTAJ a najlepsze informacje sa zdecydowanie w TYM :wink: miejscu...pozdro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 fajnie ze bedzie o motoryzacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ooo, to dobrze, bo ja na Multimedię zmieniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 może wreszcie będą popularyzować sporty motorowe... bo te bezmyślne klocki w telewizji publicznej nigdy słowa nie powiedzieli o moim ukochanym Moto GP Nigdy nie bedziemy mieli toru z prawdziwego zdarzenia, jeśli media nie zainteresują się tematem. Sponsorzy muszą widzieć zainteresowanie i ruch mediów w tym kierunku. Cieszę się niezmiernie, tym bardziej, że Marytna Wojciechowska jest motocyklistką i kiedyś usiłowała wprowadzić jedno wydanie motocyklowe w miesiącu Automaniaka. Wtedy jej sie nie udało, być może teraz będize lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 aaaa zalamka :( jedyny minus tej stacji.. czas bloku reklamowego.. coprawda nie ma jako takich reklam jeszcze na tym kanale ale jak sie tvn rozpedzi ze swoimi zapowiedziami.... yhh. Druga uwaga ( ale to tez moze ulec zmianom ) program dziala a'la discovery... czyli ogladamy raz w tygodniu a reszta to riplej o roznych porach. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...