Kwiecień Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Podchodze własnie do drugiego kompa z zamiarem podłączenia diody, a tam patrze - wentyle nie kreca się :( No to ja zaraz lookam na temp. ale ta w normie (60C) więc pewnie przed chwilą wysiadły (i to na dodatek oba dostepne czyli ten do którego był wentyl od proca i grafy (tak wentyl od grafy mam do mobo podłączony). Podłączam wentyle do kabli zasilających no i wszystko OK. Co się mogło stać ?? Jak mobo padło to ja się już zabije (naszczęście mobo na gwarancji bo to z 2go kompa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staslaw Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 LUDZIE czym najlepiej sprawdzic wydajność kompa tzn. czy wszystko jest ok i na maxa(bez overclockingu).??? Ja mam w 3d mark'u2003 2600pkt. to mało chyba troche na taki sprzęt. Co jest?? Wszystkim BÓG zapłać Zmieniłam tytuł. Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Za malo konkretow podales co do posiadanego sprzetu i jego ustawien.. Nie napisales jakie masz stery do k.graficznej....pamieci single/dual, jakie timingi :?: Wynik IMHO masz bardzo maly, aczkolwiek nie sugeruj sie 3dMarkami. Sprawdz wydajnosc w testach pamieci AIDA32 (odczut/zapis), Sandra itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A nie miałeś przypadkiem do tych gniazd podłączonych wentyli 80x80 lub większych? Już nawet przy vulcano zalecają podłączenie do zasilacza bezpośrednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 aquamark n-bench 3dm 2001 jak wydaje ci sie ze masz za duzo punków i chech pozazynać grafe do dożuć ffsa x4 i na pewno nie bedzie tak płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zapodaj test całego systemu w sisoft sandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Wentyle o mocach powyżej 6 watów nie wolno podłączać do mobo, tylko do zasiłki jak powiedział kolega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 :roll: sie najpierw czyta instrukcje - standard dla 1 gniazdka to <0.5A (na niektorych plytach moze byc inaczej) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...