co3en Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 tatus kupil sobie telefon w meritum (e365) i teraz zachcialo mu sie zgrywac fotki na mojego kompa.... niestety jednak co motorola to motorola i trza do tego miec specjalny programik, ktory instaluje sie na HDD... czy wiecie moze skad mozna sciagnac soft na kompa, ktory pozwala zarzadzac tym telefonem :?: wiem ze jest gdzies na necie ale nie moge znalesc :x GG: 2988724 prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 też bym potrzebował soft do tej motoroli wiem że jest coś takiego jak mobile surfer ale nie mogłem tego znależć w popularnych internetowych "sklepach" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Nie gg tylko tutaj pisać ;p Przyda sie i mi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 http://www.matweb-01.com/English/dls-fds.htm#MOTOROLA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Headset manager - jak kto chce jech mi napisze maial to wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 odkopuje temat :) moze ktos podeslac tego handset menagera ?? bylbym bardzo wdzieczny mialem go na dysq, ale ktos mi usunal i musze znowu sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 http://motorolae365.nm.ru/soft.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 a ty wogole kabelek masz ?? :> dostales kabel bez softu ?? :> hmm do tego stery tez beda potrzebne.dziwne ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 nie da sie sciagna tego z tamtej stronki... @lukasrz mam kabel i program do emulacji usb pod com ale gdzies zginal mi handset menager... jak kto moze to prosze zeby podeslal na luck-ass@o2.pl z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 nie da sie sciagna tego z tamtej stronki... @lukasrz mam kabel i program do emulacji usb pod com ale gdzies zginal mi handset menager... jak kto moze to prosze zeby podeslal na luck-ass@o2.pl z gory thx wysląlem ci moja intslake tzn to z dysku co ma mzainstalowane :] powinno chodizbo instalke mi tez gdzies wcielo p.s wysłąlem 7,5Mb niewiem czy ci to poczta przyjmie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Handset Manager (5MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 mam i dziala :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...