J-A-J-O Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 No właśnie za każdym razem jak wyłącze monitor na nowo musze ustawiać geometrie... Czy to normalne w moim modelu (957DF)?? Moge to reklamować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Rekalmuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koola Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Odczekaj az sie rozgrzeje i wtedy dopiero wyreguluj. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ja mam 957MB i geometria jest zawsze taka sama za każdym razem jak go włączam. Reklamuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Ustaw geometrie Po jakims czsie pracy POtem wylacz I jak bedziesz wlaczal i po 20 min sprawdz ja Bedzie inna jest zle, reklamuj Taka sama musi sie rozgrzac Moj NEC 791SB musi sie rozgrzac 10-29 min (lekko obraz spada , gdzie s o 1 mm w dol) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 THX, właśnie to sprawdzam. Swoją drogą ten monitor odrazu po kupieniu poszedł do serwisu...Nie wiem czy ja coś źle zrobiłem (nie miałem instrukcji) czy był walnięty, ale powiedzieli że działał. Kupiłem go taniej bo stał pół roku na wystawie sklepowej ( wyłączony ). Obniżyli cene do 720 zł i dali gwarancje na rok. Jak by się okazało że znowu jest walnięty to już bym zażądał zwrotu kasy, chociaż z ciężkim sercem, bo obraz jest ostry jak żyleta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...