tomcyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Siema Szukam jakiegos nagrania Visualnego z bitwy w plocku Obrońcy tytulu Vs Gibgion squad (jak sie pomylilem to soroweczka) Widziałem jakeis nagranie w vivy ...ajk ktos ma to niech sie odezwie... gg 1112500 bede mega wdzieczny Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja mam (40mb) ... daj ftp to sie dogadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 mam nagranie z plocka (VIVA) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 qrde:( nie mam zadnego.... nie mam nawet załatwic ftpa... (wiem z autopsji) moze ktos jeszcze pomoze..bo ja to msuze obejżeć:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 3 minety zajelo mi by znalesc i texty z tej bitwy i sam filmik :D wiecej inwencji na raz nastepny ... text klip enjoy :) wszystkim polecam - tede zmiazdzyl kazdego z obroncow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 bez kitu Gie-eN-Zet dzieki wielkie bo ja szukam od wczoraj w googlach i wszedzie:(:(:(:(:(:(:(:(:( poważnie gadam....i na stronkach.... Wielki szacunek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 no problemo :) piwko na zlocie (jak bedzie wkoncu nizej niz gdansk :lol:) i bedziemy kwita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onwogazdejelatem<& Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Bitwa plocka jest rozporzadzajaca =D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a sa jeszcze jakeis inne tego typu rzeczy???? napiszcie czego szukac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a sa jeszcze jakeis inne tego typu rzeczy???? napiszcie czego szukac??? poszukaj w p2p bitew z udzialem Jin'a ( czajnis boj rozgramia w genialny sposob afroamerykancow :D ) nazywa sie to 106 Park Freestyle Friday czy jakos tak... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 o tak plocka bitwa RULEZ :!: WSZ: "... wtedy jak was jeszcze nie bylo, I TELEFOOOOONOW KOMORKOWYCH" :lol: jak ja sie z tego polewalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...