Pitur Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Witam Jako, ze chwilowo jestem "bezrobotny" (moj portal zmienil profil na.. literacki) bede tu Wam co ciekawsze pliczki podrzucal. Na poczatek cos, co ucieszy wszystkich posiadaczy kart z EAX (AC97), takze zintegrowanych z chipsetem. URL: http://www.upsystems.com.ua/support/alexmina/ tam "AC97 Mixer (V1.14)". Nie zapomnijcie - Autor prosi o rejestracje (free) - jedynie dla swojej wlasnej satysfakcji. A zrobil kawal dobrej roboty. Polecam to sprawdzic (wielkosc pliku 240kB). -- Pozrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Witam Jako, ze chwilowo jestem "bezrobotny" (moj portal zmienil profil na.. literacki) bede tu Wam co ciekawsze pliczki podrzucal. Na poczatek cos, co ucieszy wszystkich posiadaczy kart z EAX (AC97), takze zintegrowanych z chipsetem. URL: http://www.upsystems.com.ua/support/alexmina/ tam "AC97 Mixer (V1.14)". Nie zapomnijcie - Autor prosi o rejestracje (free) - jedynie dla swojej wlasnej satysfakcji. A zrobil kawal dobrej roboty. Polecam to sprawdzic (wielkosc pliku 240kB). -- Pozrawiam Czlowieq! Szukaj dalej, a wszystkie nowosci, jesli mozesz podrzuc na CeKaeM666@poczta.onet.pl Oby tak dalej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 thx stary nie kazdy z forumowiczow ma glowe na karku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Nie da sie tego zassac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Nie da sie tego zassac :( moge ci to zapodac mailem bo juz mam na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Nie da sie tego zassac :( moge ci to zapodac mailem bo juz mam na hddJezeli nie sprawi klopotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 a ma ktos jeszcze ten plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 taaa, a przy rejestracji program wyciaga z rejestru (win98) odpowiednie klucze i wysyla do autora ;) (joke 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 moze ktos do mnie przeslac ten pliczek na meila :?: bartool@wp.pl dzieki z gory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 ja tesh poprosze djvipe@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 wyślijcie do mnie to shostuje plik i zapodam linka :arrow: raptor@ocm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 też bym prosił: felson@poczta.fm Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 to moze i komus sie zechce mi wyslac bull_terrier@go2.pl dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 to moze i komus sie zechce mi wyslac bull_terrier@go2.pl dzieki z gory Poczekajmy coby raptor go dostał i wtedy linka da i po sprawie - bo tak to się nam troszku przydługi wątek zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 I co z tym linkiem? Jakby co to: dreedtm@go2.pl Thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Jesli mozna to lucas@polanet.pl , moge go tez shostowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 chcetnie to zobacze qbass3@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a ja dalej nie dostałem - czy ktoś mi to wyśle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ja też prosze o przesłanie mi tego mailem na adres gsi16v@gazeta.pl . Tak wiec Krakow prosi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Ludzie jak mi wyśle to umieszcze na serwerze i zapodam linka tutaj - ale najpierw muszę go dostać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Pitur, CeKaeM i inni!!! Co jest z wami? Prześlijcie Raptorowi pliczek bo ludzie się coraz bardziej niecierpliwią!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 http://file.mydrivers.com/tools/sound/ac97mix.zip Sam się postarałem i poszukałem. Miłej zabawy. PS. Mi na zintegrowanej CMI z L7S7A2 niestety nie poszło. Może dla tego, że używam Win2003 PL. Kto wie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 do pobrania :arrow: tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 mam taka prosbe patrzcie sie czasem na daty postow jak jest stary to czasem bywa ze ktos w danej chwili nie ma netu (patrz HQ) :P albo cos jeszcze czasmi warto sie odezwac prv tak jak to zrobil jeden z userow sciagajac moj wzrok na ten topic szceze mowiac dopiero po okolu 20 minutach zalapalem o czym mowil user w pm pozdro @ll niebawem znow bede mial lacze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...