Skocz do zawartości
Pitur

Znalezione w Sieci.. AC97

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako, ze chwilowo jestem "bezrobotny" (moj portal zmienil profil na.. literacki) bede tu Wam co ciekawsze pliczki podrzucal. Na poczatek cos, co ucieszy wszystkich posiadaczy kart z EAX (AC97), takze zintegrowanych z chipsetem. URL: http://www.upsystems.com.ua/support/alexmina/ tam "AC97 Mixer (V1.14)". Nie zapomnijcie - Autor prosi o rejestracje (free) - jedynie dla swojej wlasnej satysfakcji. A zrobil kawal dobrej roboty. Polecam to sprawdzic (wielkosc pliku 240kB).

--

Pozrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jako, ze chwilowo jestem "bezrobotny" (moj portal zmienil profil na.. literacki) bede tu Wam co ciekawsze pliczki podrzucal. Na poczatek cos, co ucieszy wszystkich posiadaczy kart z EAX (AC97), takze zintegrowanych z chipsetem. URL: http://www.upsystems.com.ua/support/alexmina/ tam "AC97 Mixer (V1.14)". Nie zapomnijcie - Autor prosi o rejestracje (free) - jedynie dla swojej wlasnej satysfakcji. A zrobil kawal dobrej roboty. Polecam to  sprawdzic (wielkosc pliku 240kB).

-- 

Pozrawiam

Czlowieq! Szukaj dalej, a wszystkie nowosci, jesli mozesz podrzuc na CeKaeM666@poczta.onet.pl

Oby tak dalej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam taka prosbe patrzcie sie czasem na daty postow jak jest stary to czasem bywa ze ktos w danej chwili nie ma netu (patrz HQ) :P albo cos jeszcze czasmi warto sie odezwac prv tak jak to zrobil jeden z userow sciagajac moj wzrok na ten topic szceze mowiac dopiero po okolu 20 minutach zalapalem o czym mowil user w pm

pozdro @ll niebawem znow bede mial lacze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi