MAGIC Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 nie wiedziałem dokładnie gdzie tego posta umieścić ale chodzi tu o sieć więc jest :wink: OK do rzeczy czy jest jakiś program do ściągania z sieci podobny do np: FlashGet`a żeby wznawiał ściąganie jak dana osoba w sieci włączy kompa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 np. getright a najelepiej to wejdz na chip.pl albo tucows.icm.edu.pl i poszukaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 DAP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 total copy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ale mi chodzi o sieć lokalną a nie o internet a chyba DAP i getright nie ściąga plików od osób z sieci lokalnej tylko z neta a co do totalcopy to możliwe że można ale ja nie mogę zacząć ściągać drugi raz tego samego pliku i żeby zaczynało od np. 35% tylko zawsze zaczyna od nowa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 w total copy jak nie usuniesz pliku to kopiowanie zacznie od tego miejsca w ktorym bylo przerwane! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...