Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No więc mam taki problem gdy gram w tą gre to co 5 minut restart albo jak włącze inventory i zaczne w nim coś wybierać też odrazu restart. Nie wiem o co tu chodzi. Patcha wgrywałem i to samo. Karty graficznej to też nie jest raczej wina bo na starej to samo się działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 nie wiem ale radze ci popatrzec cos ze sterami od dzwieku :) mnie sie kiedys jak gralem w ogole nie chciala wlaczyc :) wlaczam, filmik i pulpit bez zadnego komunikatu :) Wy tez mieliscie z gra taka faze ze bez wgrania patcha nie bylo pierwszej misji w tym jakims "szpitalu" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) No tak w dwójke też coś z dzwiękiem było nie tak. Tak mi się zdaje, że Hitman nie lubi zintegrowanych kart dzwiękowych :razz: Mam najnowsze sterowniki. Więc WTF? Edytowane 28 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) sprobuj wylaczyc karte dzwiekowa i wlaczyc gre bez aktywnej dzwiekowki :) Edytowane 28 Maja 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No wtedy działa. Teraz tylko co zrobić ze sterownikami bo mam live update'a do sterowników do tej karty no i sterowniki zajmują 20MB a z limitem w neo to mi się będzie ściągać dłuuugo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) :) nie wiem, wymysl cos. ale przynajmniej wiesz juz co jest przyczyna problemu :) Edytowane 28 Maja 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 NO lepiej działać potem pisać posty ;] Przeinstalowałęm stery i działa wszystko dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam mam pytanie jak odpalić OpenAl w tej grze bo z tego co czytałem to gra go obsługuje... Mam Audigy 2 ZS, próbowałem już 3 różnych sterowników i nadal dostępny jest tylko directsound... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSardas Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Mam pytanie do posiadaczy tej gierki - ile MB zajmuje folder MOVIES w katalogu z gra? Wydaje mi sie, ze mam cos spieprzone z filmikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 363MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...