Fallout Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chodiz o zasilacxz ofcourse :D Chieftec 360 z 1 wentylem czy wersja z dwoma?? co jest bardziej opłacalne.. nie mam zbyt duzo kasy no ale jezeli na prawdę warto dokładać 50 zł na tę wersję z dwoma wentylami no to chyba będe w stanie za jakiś czas... dodam jeszcze że chyba w tym dual jest aktywne PFC a w tym z jednym pasywne no i noie wiem co to jest nawet :D Prosze o pomoc Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 model z dwoma wentylami jest troszkę cichszy od jednowentylowego :) dwa wentyle pracujące wolniej mają taki sam przepływ powietrza jak jeden pracujący szybciej :wink: ja bym bral wersje z dwoma wentylami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Wez tego dual fan :) Cichszy, z aktywnym PFC i bedzie Ci dodatkowo ladnie odprowadzal cieple powietrze znad procka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Szukanie nie boli... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...