mongothealien Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 zna ktos taki programik? szukałem na forum i kapa... strasznie mi na tym zależy - pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 hmm... edit.com z dyskietki startowej win me/98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Dokladnie... DOS'owy EDIT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 w norton commanderze tez byl jakis prosty edytorek a raczej notatnik ... a moze Tag ? ale nie dam glowy czy jest za free wiem ze napewno od paru (parunastu?) lat nie byl wznawiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Tak, byl edytorek, ale NC nie byl napewno darmowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...