draak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Zrobiona w identycznym stylu jak ta z 1ki, ale z uwzględnieniem (dodaniem) jakiś elementów wskazujących na inny czas akcji- nowsze budynki, może zarys auta, bohater inaczej ubrany itp. W ten sposób, z marketingowego punktu widzenia ;), nie stracono by na rozpoznawalności tytułu ("marki"), a jednocześnie zaakcentowano by nową część. IMHO naturalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Hmm, pamietacie pierwsze spekulacje z 2003 roku w tym watku ? Miala byc premiera na grudzien 2005 roku. A tu ani screena nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 gdzies wyczytalem ze gra ma sie ukazac w 2006 lub 2007 roku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 lipa zdeka mialo byc pod koniec 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Czarno to widzę... Skoro sami twórcy się nie chwalą to może być ciężko z kontynuacją jednej z najlepszych gier w historii (ehh, takiego klimatu nie miała żadna inna gra...). Mam nadzieję że się mylę i jeszcze odszczekam swoje słowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Niewiem jak dla was ale dla mnie ...Mafia bije wszystkie części Gta....i stawiam ją na mijscu najwższym :)) Po prostu czuje sie ten klimat, stare samochody, miasto, ludzie, odgłosy, itd...coś niesamowitego a najważniejsze to samo oddanie gry, PO PROSTU CZUJE SIE jakbyś to wszysytko sam przechodził !!!!!!!! przeżywasz podobnie jak główny bohater... (( hehe ja tam byłem)) Pamiętam jeszcze przechodziłem ją w wakacje, gdy miałem łapę złamaną ((śródręcze lewej ręki) nieudane lądowanie po wsadzie...... i chyba najbardizej pamiętam :) tą GIERKĘ MAFIA ..... A co do kontynuacji ?? to ja moge czekać nawet :)) miesiąć góra dwa :P:P:P nie no napewno warto na nia czekać...PO PROSTU WYPAS !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 JORDAN22 popieram Twoj entuzjazm ale piszmy w prawidlowych watkach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurtCobain Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Już mamy 14 stycznia 2006 a tu ani screena... :sad: PS.Mafia jak dla mnie bije wszystkie inne tytuły na łeb i szyje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zadowolic sie bedziemy musieli The Godfather`em. Mam nadzieje, ze godnie zastapi cien MAFII i da nam troche powietrza bo prawie usychamy z tesknoty do MAFII 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zadowolic sie bedziemy musieli The Godfather`em. Mam nadzieje, ze godnie zastapi cien MAFII i da nam troche powietrza bo prawie usychamy z tesknoty do MAFII 2 :) A ja mam nadzieje,ze nie zakonczy sie tak jak jedynka - » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « smiercia glownego bohatera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Skonczyla sie tak, ze az do dzis sie o tym rozmawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurtCobain Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zadowolic sie bedziemy musieli The Godfather`em. Mam nadzieje, ze godnie zastapi cien MAFII i da nam troche powietrza bo prawie usychamy z tesknoty do MAFII 2 :) Ech...nie jestem jakoś do tego tytułu przekonany...może z tego powodu że robi je EA a za nimi niestety nie przepadam... Ja chcę Mafie 2 :mur: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) To znaczy że mafii 2 nie bedzie? :cry: Edytowane 15 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 To znaczy że mafii 2 nie bedzie? :cry:Gdzie to wyczytales ? Faktycznie nie ma nigdzie potwierdzenia, ze powstaje ale tez IS nie zaprzecza w druga strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pierwsze info o 2 odsonie bylo juz dawno temu, ale nadal nie ma nawet 1 malego obrazka - wystarczajacy dowod potwierdzajacy podejzenia. Takze... predko nie ujzymy (o ile w ogole ujrzymy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Godfather bedzie - gra,ktora zastapi mafie 2 - i to podobno w ciagu miesiaca Edytowane 16 Stycznia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 no to przynajmnije będzie w co grać na feriach zimowych, ale tak jest jak mówicie, mafiam iała swój klimat, gta tez go miał, az do 3 częsci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jezeli pierwsze informacje o Godfatherze beda swietne to obiecalem sobie, ze kupie oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja chce mafie 2 i godfather :) Moze juz sie pojawił jakis screnn lub info?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 patrząc na screeny to nierobi na mnie wrażenia niestety :/ Zobaczcie na tekstury otoczenia, na dłonie postaci... Pozatym gra będzie pewnie konwertowana z konsol co oznacza nieciekawą grafike i serowanie nieprzyjemne Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 patrząc na screeny to nierobi na mnie wrażenia niestety :/ Zobaczcie na tekstury otoczenia, na dłonie postaci... Pozatym gra będzie pewnie konwertowana z konsol co oznacza nieciekawą grafike i serowanie nieprzyjemne Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe Moglbys sprecyzowac o czym piszesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Kaeres heh widzę ze ciężko u ciebie z myśleniem. przecież widać dosadnie że chodzi o grafikę która jest imo paskudna. ciekawe jak gra sprawdzi sie pod względem grywalności. Moim zdaniem nie odniesie takiego sukcesu jaki odniosła mafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pewnie ze nie odniesie bo robi to EA czyli chellenge everytching. A jak sie robi wszystkie rodzaje gier to można je o kant [gluteus maximus] rozbić. Tak jak Daewoo :P wszystko i nic. Nawet nie czekam na goodfathera bo to dramat bedzie , ale może się mylę i ea cos zmajstruje pond przeciętnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 JestemNoobem pisze jakby o mafii2, co potiwerdza "Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe"... Wiec mysle ze z czytaniem Kearesa jest wszystko ok ;s. Ale moze mowmy o mafii a nie GF... screenow nie ma zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wlasnie co to jest? Od paru postow wszyscy pisza o GodFatherze. LOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 patrząc na screeny to nierobi na mnie wrażenia niestety :/ Zobaczcie na tekstury otoczenia, na dłonie postaci... Pozatym gra będzie pewnie konwertowana z konsol co oznacza nieciekawą grafike i serowanie nieprzyjemne Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe W Mafii piszesz,ze gra jest slaba bo ma fatalna grafike,a za chwile piszesz,ze masz nadzieje,ze chociaz GF bedzie miala fajna fabule i klimat.Co ma kot do bena ? Trudno wywnioskowac, na co patrzysz,ale strzelam,ze wazniejsza jest dla Ciebie grafa :| Mafia 1 jest tak dobra,ze do dzis graja w to ludzie po 100x a mialaa kiepska grafe w niektorych misjach,co sie odbijalo na plynnosci.Jak zaczynalo sie pierwszy level to tak skakalo,ze nawet dzisiejsze kompy nie radza sobie ze 100% plynnosci w tej misji,a wyglada to slabo naprawde,a jednak grywalnosc jest tak olbrzymia,ze ludzie nie patrza na te szczegoly.To samo bedzie z Mafia 2.Tomb Raidery do tej pory maja rzesze fanow.Quaki tak samo,a jak wygladaja.Na milosc boska,skonczcie wreszcie z ta grafika :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Radzę spojżeć na pierwszą stronę o godfather i przypomnieć sobie w jaki sposów tę grę przedstawiano. Jakie były oczekiwania względem grafiki a jak ona prezentuje się teraz patrząc chociażby na beta-test. Zdaje się, że sprowadzono wszystkich na ziemię, czyż nie? Koniec ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Czy oni wogóle robią tą Mafie 2 ?? Coś mi sie zdaje że sie nigdy nie doczekamy tego tytułu. BTW Mafia miała słabą grafikę ??? Panowie ta gra wyszła 3.5 roku temu wg. mnie miała fenomenalną grafikę, nawet rok po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 BTW Mafia miała słabą grafikę ??? Panowie ta gra wyszła 3.5 roku temu wg. mnie miała fenomenalną grafikę, nawet rok po premierze. Co sie dziwisz jak polowa ludzi z tego forum ma 14-16 lat i o MAFII uslyszala dopiero niedawno jak sobie zalozyli net. Patrza na fotki z 2003 roku i sie dziwia "czym oni sie tak zachwycaja ?" Genialnosci silnika IL3D do dzisiaj wprawiaja mnie w oslupienie podczas grania w ta gre. Tekstury na dzien dzisiejszy sa slabe ale prawie 4 lata temu malo bylo sprzetow ktore potrafily to udzwignac w pelnych detalach i wysokiej rozdz., a tekstury wtedy byly szczytem grafiki i nie raz byly ankiety na najlepsza grafike w grze gdzie wygrywala MAFIA. Wiec jak widac grafika przemija i w grach liczy sie cos wiecej niz tylko oprawa video. Ale nowsze pokolenie nie zrozumie tego i dlatego tworzone sa gry do d.u.p.y. specjalnie dla takich graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Co sie dziwisz jak polowa ludzi z tego forum ma 14-16 lat i o MAFII uslyszala dopiero niedawno jak sobie zalozyli net. Patrza na fotki z 2003 roku i sie dziwia "czym oni sie tak zachwycaja ?" Genialnosci silnika IL3D do dzisiaj wprawiaja mnie w oslupienie podczas grania w ta gre. Tekstury na dzien dzisiejszy sa slabe ale prawie 4 lata temu malo bylo sprzetow ktore potrafily to udzwignac w pelnych detalach i wysokiej rozdz., a tekstury wtedy byly szczytem grafiki i nie raz byly ankiety na najlepsza grafike w grze gdzie wygrywala MAFIA. Wiec jak widac grafika przemija i w grach liczy sie cos wiecej niz tylko oprawa video. Ale nowsze pokolenie nie zrozumie tego i dlatego tworzone sa gry do d.u.p.y. specjalnie dla takich graczy. zrozumie za 5-10 lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...