stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 w Mafii jedynce przecież były raczej lata 30-ste a na screenie z miastem rzeczywiście widać bombowce :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 wszystko okaze sie jak bedzie wiadomo cos na temat fabuly , na razie sa to tylko nasze spekulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 filmik powala :o grafika niesamowita :o Odnośnie dyskusji - wątpię, aby współczesne karty pociągnęły coś takiego... Ale za 1,5 roku to pewnie będą szybsze, mocniejsze, może wielordzeniowe i pociągną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Teraz się nie martwcie wymaganiami ;] Oby gra była równie dobra albo i lepsza niż 1 część. Od tego wszystkiego, aż włączyłem mafie i zacząłem przechodzic, wgrałem spolszczenie po raz piewszy i już widze, że dużo rzeczy mi umknęło jak grałem po ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Kumpel wrócił wczoraj z Games Convention w Lipsku i pokazali jedynie dotychczasowy filmik, nic konkretnego się nie dowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 pewnie premiera na gwiazdke 08 ale znajac zycie to bedzie pare meichow pozniej....ciekawe czy gre robia od momentu ukonczenia 1 ;p pewnie co raz to nowe engine'y wprowadzali ale nie chcieli karmic ludzmi screenami bo bali sie klatwy duke nukena 4evera;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Z tego co pamiętam , to Tommy w mafi I uprawiał sex z jakąś babką, więc całkiem możliwe że ten gościu w mafi II to będzie jego syn, przecież mafia I mi się wydaję że zakończyła się w latach 50, Tommy był już starszy podlewał kwiatki i nagle tych dwóch gości go zabiło..., a zresztą okaże się jak gierka ujrzy światło dzienne :) Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 wiec syn nie wiem czy bedzie Tommego bo on w filmiku wspominal ze ma corke z Sara :) moze na lewo (hehe) splodzil chlopaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 O k%#&a zapowiada się telenowela :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) to bedziemy grac boyfriend'em corki Tommy'ego :lol: ktory pracuje dla mafii Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 i jest żądny zemsty ..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na tym filmiku z Mafii 2 widać prawdopodobnie kolesi którzy zabili Tommy'iego, więc całkiem możliwe że fabuła będzie opierać się głównie na zemście jak napisał Nierealny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) No to temat typowej telenoweli :) ... tylko, że w stylu hard(kolo)rowym Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 i jest żądny zemsty ..... :DJeszcze jakby bylo wiadomo z jakiego powodu ? Oficjalnie Tomas Angello mial tylko corke z Sarą (z jakąś babką - lol :D ). Pioorek, Ciebie tez pytam za co i kto ma sie mscic bo nie qmam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 nie rozumiem , piszecie ze bedzie opierac sie na zemscie syna Tommego ale przeciez Tommy zginal pozniej niz w latach 50, byl juz starym dziadkiem ( okolo lat 70) a jak wiadomo M2 ma odbywac sie na przelomie lat40/50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ten koleś na skrinach przypomina mi troche Tommy'iego, może to jego syn czy coś, robił go gdzieś na boku a on się teraz mści :lol:. Albo jego córka wynajęła głównego bohatera Mafii 2 (czyli nas) aby zabił dla niej ludzi którzy kropneli Tomma. Ale z drugiej strony ci ludzie na pierwszym 'trailerze' Mafii 2 wyglądaja młodziej niż w momencie śmierci Tomiego więc tak naprawdę możliwości jest wiele, zwłaszcza że mało o grze wiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ku*** co wy z tym mszczeniem sie ? Za co ma sie mscic ja pinkole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 za zabicie Sary ................ ;) (wszystko jest możliwe to telenowela) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ku*** co wy z tym mszczeniem sie ? Za co ma sie mscic ja pinkole ? Dokładnie, przecież Tommy jeszcze żyje, wiec żaden z krewnych (wnuczków, potomków, wujków, dziadków itp itd) nie ma powodu do zemsty. Trudno przewidzieć fabułę następnej części tylko na podstawie kilku renderów. Z jednej strony postać na nich przedstawiona, jest bardzo podobna do bohatera jedynki, ale znowu brak jej klasy z jaką prezentował się już pod koniec gry Tommy. Możliwe jest także, iż wątkiem będzie zemsta ... ale nie Tommiego tylko mafii na bohaterze. Jak wiemy, pierwsza część byłą jakby relacją (zeznaniem) całej historii przed policjantem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A w ogóle to czemu upieracie się że główny bohater będzie jakoś powiązany z Tommym z pierwszej części? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tego uderzającego podobieństwa trudno nie zauważyć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Gdyby sie okazalo w M2, ze Tommy ma jednak syna to bym zabil smiechem panow z IS. Juz durniejszego powiazania z M1 by nie mogli zlepic :) Musieliby tak naciagnac i tym samym pogorszyc w moich i pewnie wielu fanow pierwsza czesc gry, ze odechcialo by mi sie grac w M2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Tego uderzającego podobieństwa trudno nie zauważyć. :D ja z braciakiem zainstalowalismy jedynke i zamierzamy po raz n-ty potluc w ta gre... lepsze to, niz snuc dzikie domysly nt. fabuly 2 czesci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 tak, a "najlepiej" bedzie jak sie okaze ze mafia 2 to w ogole osobna historia nie majaca nic wspolnego z poprzednia, a gosc podobny do tommyego na jednym screenie/renderze jest tylko po to zeby fani mafii sikali ze szczescia i czekali na m2 :lol: oczywiscie smieje sie, zeby zaraz ktos focha nie strzelil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ennooo nie będzie zemsty bo znamy już to z Ojca Chrzestnego więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ludzie Don Saleriego (nie wiem czy dobrze napisalem) beda szukac Tommiego - mozliwe ze Tommy sam bedzie ojcem chrzestnym jakies rodziny - moze jest jakas szansa na wojne mafijna Tak jak to bylo w I tyle ze miedzy "mistrzem i uczniem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislak23 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 wszystkiego dowimy sie jak IS zdradza nam fabule tej gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) MAFIA II http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16565 producent: Illusion Softworks wydawca: 2K Games premiera [world]: 2008 Wreszcie doczekaliśmy się drugiej odsłony legendarnej już gry jaką stała się Mafia: The City of Lost Heaven. Akcją rozgrywac się będzie w latach 40 i 50 minionego stulecia oczywiście w USA. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16570 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16566 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16567 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16568 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=16569 Coś mi się zdaje, że GTA IV będzie bez szans. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez bertold15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Przez prawie 4 lata producenci mafii nie pokazali nic! nawet nie wspomnieli oficjalnie, że ta gra powstaje :D rzadko która firma tak robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) To prawda, trzeba przyznac pracownikom IS, ze nie puszczenie pary z ust gdy powstawaly petycje, milion próśb, ludzie w kosciele sie modlili aby powstala M2 to prawdziwy profesjonalizm. Chocby oficjalnej notatki na stronie, ze wyjdzie ale nie wiadomo kiedy. Jakby firma nie istniala. A tu jak nie pier*** Zagiela mnie ta informacja na maxa. Jak sie dowiedzialem, ze powstaje to pierwszy raz w zyciu sie zlapalem na tym iz nie sprawdzalem odrazu kiedy wyjdzie. Doslownie godze sie nawet czekac od dzisiaj jeszcze 3 lata i mnie to nie rusza. Wazne ze bedzie. Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...