Skocz do zawartości
nrl

Mafia 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

tam oczywiscie chodziło mi o GF a nie Mafie 2 bo przecież była tam akurat o tym mowa :wink: Taki mały OT ale co tam

No wiec chodzi mi o to, że GF wygląda dość słabo po screenach patrząc to jakbym mafie widział ale mafia była dobre kilka lat temu a wtedy to było coś. Ale jesłi GF nie będzie miał super grafy ale klimat i fabułę taką jak miała mafia to i tak bedzie w to można pograć.

Hydro czytanie ze zrozumieniem by sie przydało :P

A pozatym nienarzekałem na grafike w Mafii ;] zreszta pisałem już na tym forum że jak bym miał grać w nudnego Dooma 3 i Quaka 4 z super grafiką to i tak już bym wolał sobie jeszcze raz Mafie przejść :P

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam oczywiscie chodziło mi o GF a nie Mafie 2 bo przecież była tam akurat o tym mowa :wink: Taki mały OT ale co tam

No wiec chodzi mi o to, że GF wygląda dość słabo po screenach patrząc to jakbym mafie widział ale mafia była dobre kilka lat temu a wtedy to było coś. Ale jesłi GF nie będzie miał super grafy ale klimat i fabułę taką jak miała mafia to i tak bedzie w to można pograć.

Hydro czytanie ze zrozumieniem by sie przydało :P

A pozatym nienarzekałem na grafike w Mafii ;] zreszta pisałem już na tym forum że jak bym miał grać w nudnego Dooma 3 i Quaka 4 z super grafiką to i tak już bym wolał sobie jeszcze raz Mafie przejść :P

Dla kogo nudnego dla tego nudnego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytalem calego tematu

Ale normalnie nie moge sie doczekac tej gry Mafia byla siwetna przyniej nawet GTA:SA GTA:VC GTA to chlam wedlug mnie ;) Gra jest wrecz swietna ten klimat auta bronie misjie i FABULA miodzio

Moze sa juz jakies wiesci o Mafi2 ?

PS: Mafie przeszlem 2 razy ! raz na sprzecie P2 350mhz Riva 16 mb 128 ramu. Nawet mi sie nie mulila wrecz miodzio

Edytowane przez KaxxL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lukaszk_12

Możecie mi powiedzieć czy MFIA 2 będzie wreszcie czy nie bo ja już niewiem

Prosze oto linki z obrazkami (chyba nie oficjalne ale są) Ale najpierw wiadomośc ze stron producentów i gości wypowiadający się na forum angielskich

Orginal tekst

niestety nieumiem tego przet łumaczyć bo chyba po niemiecku

Zitat: (Original von DieMafia am 29.01.2005 19:38)

Gute Vorschläge!!

Mafia ist ein tolles Game und da kann man noch einiges raushohlen.

Die erste Variante wirft natürlich Fragen auf, wie z.B., soll dann die Tochter die Familie leiten oder gibts noch nen Mann an ihrer Seite???

Bei der zweiten Variante, ja stimmt das würde vom Alter her irgentwie komisch rüberkommen und außerdem, darf man dann wohl von einem 60jährigem Tommy nicht mehr viel verlangen!!!

Mir wäre die letzte Idee, die liebste. Eine neue Story bringt neue Ideen und Möglichkeiten.(vielleicht auch ne neue Stadt)

Nur darfs dann nicht wieder an Kleinigkeiten happern. Das wäre nicht so gut.

Die Mafia

PS: Gut das es endlich wieder mal zu etwas sachlicher Ruhe kommt und man ungestört chatten kann

In den letzten Wochen, hatte ich echt keine Laune zu schreiben, weil dieser Typ einem immer gleich an den Hals wollte.(jetzt ist er weg! nichts für ungut ) Selbst schuld.

Er ist weg? Ham se ihm diese Netidings gegeben? Na ja selbst schuld.

Ich wäre auch für Letzteres und es müssten auch einige Fehler vermieden werden:

-bei mir händelt der Polizist immer mit nem unsichtbarem Block und Tommy mit unsichtbarem Geld rum, wenn ersterer mir n Strafzettel verpassen will.

-das Land sieht sehr, sehr pixlig aus.

-Tommy kann nicht schwimmen. Bei der kleinsten Berührung mit Wasser ersäuft er.

-es sollten mehr Kampfmöglichkeiten zu verfügung stehen.

-mehr Bewegungsmögkichkeiten auch zB: Rollen nach vorn und nach hinten; an Gegenständen, Kisten, Gerüste hochklettern oder ziehen.

-man sollte im Free Drive modus Schauplätze aus Missonen besuchen können.

-die Stadt ist nach einiger Zeit einfach zu klein fü fette Verfolgunsjagden.

Wenn es das alles geben würde, dann würde es glaub ich n noch geileres Spiel als es so schon ist?

Teraz linki

http://mafia.czech-games.net/vrchol_uspechu.jpg

http://mafia.czech-games.net/fakac2.jpg

najlepiej wejść na http://mafia.czech-games.net najlepsza strona o Mafii 2 i 1 zapraszam

Jakby co to mój e mail lukaszk_12@tlen.pl

Tutaj oficjalny tekst czeski

Vypadá to, že Mafia 2 vyjde až v roce 2007. Tato smutná zpráva vyplývá z článku který se objevil na Tiscali games. Více se dočtete na webu http://mafia2.svether.net.

Czyli

Wypada na to że Mafia 2 wyjdzie aż w roku 2007. To jest smutna wiadomość

strona http://mafia2.svether.net

Edytowane przez lukaszk_12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te screeny to sa oczywiscie fake i to dosc biednie zrobione.

Nawet nie mialy na celu kogos oszukac.

A sprawa wyjscia gry w 2007 roku to rowniez bujda na kolkach.

Dopuki nie bedzie oficjalnego info powiedzmy od tej chwili to wszystko przed nia to fake o MAFII 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no poprostu kicha chłopaki ... :angry:

Prześledziłem dokładnie ten topic i zgadzam sie że Mafai to najlepsza gra wszechczasów, nawet Godfather jej nie pobił chodziaz wyszedł 4 LATA później...

I tak jak ktoś napisał nie pozostaje nam nic innego jak czekac na oficjalne potwierdzenie, bo może sie okazac że Mafia 2 to nie tytuł kolejnej świetnej gry, a po prostu plota rozpuszczona po necie : :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skad jakis nub z servisu mialby wiedziec kiedy mafia bedzie? Co to czesci tylko swoim mowia kiedy gre wydadza? ;/ Pierwsze slysze ze 2007... w ogole nie slyszalem aby tworcy mowili ze robia mafie 2 wiec wtf...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możecie mówić co chcecie ale mafia 2 naprawdę jest w produkcji.

w playu zawsze jest taki dział "tajny raport". zawsze z tego działu wszytsko się sprawdza. zapowiedzenie raymana 4 - jest, przygotowanie nowych skoków przez metropolis - jest, polscy komentatorzy w fifie 06 - jest.

Wszytsko się sprawdza ! jeszcze ani razu nie zdażyło się tak aby coś z tej rubryki nie sprawdziło się. w tej rubryce znalazła się równiez informacja ze w produkcji jest własnie mafia 2

jak znajde ten nnumer to zeskanuje ten dzial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możecie mówić co chcecie ale mafia 2 naprawdę jest w produkcji.

w playu zawsze jest taki dział "tajny raport". zawsze z tego działu wszytsko się sprawdza. zapowiedzenie raymana 4 - jest, przygotowanie nowych skoków przez metropolis - jest, polscy komentatorzy w fifie 06 - jest.

Wszytsko się sprawdza ! jeszcze ani razu nie zdażyło się tak aby coś z tej rubryki nie sprawdziło się. w tej rubryce znalazła się równiez informacja ze w produkcji jest własnie mafia 2

jak znajde ten nnumer to zeskanuje ten dzial

ok czekam z niecierpliwością...

a moze jest też tam przynajmniej ogólne info kiedy ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dali by 2 screeny i wszyscy by sie poszczali ze szczescia. Holerne czeskie wredne ludzie

No wiesz ale jak nagle pojawi sie info że mafia 2 jest już dostępna, i nagle powstanie oficjalna strona, to wszyscy bedą zadowoleni i bedą skakać z uciechy,

a takto jak bedą chceli grę bardziej dopracować i beda przesówali premiery to wszystcy by znowy o jezu znowy przesuneli, a takto moga ja dopracować do perfekcji, o ile nad nia pracują...

Ale z tego wynika że tak !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wiedzieliscie, ze prealpha juz dawno po necie smigala ?

Wykradl ja jakis niemiec i na torrentach istniala przez 1 gora 2 dni.

Niektorzy sie zalapali ale na oficjalnych stronach nie moga podawac info o M2 wiec dlatego taka cisza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wiedzieliscie, ze prealpha juz dawno po necie smigala ?

Wykradl ja jakis niemiec i na torrentach istniala przez 1 gora 2 dni.

Niektorzy sie zalapali ale na oficjalnych stronach nie moga podawac info o M2 wiec dlatego taka cisza.

Szkoda ze dziś prima aprilis , no ale ok :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi