Sobi Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mam pytanie (być może lamerskie): Czy jak się ma coopershima to jak się zakłada peltiera to trza mieć dodatkowo coldplate? Dzięki. Pozdrawiam. Zmieniłam tytuł. Miope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Coopershim nie bierze na siebie ciepła z rdzenia proca- konieczny jest coldplate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zdecydowanie potrzebny. Polecam 5mm- taki jest w miare optymalny wg. www.overclockers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 coppershima zakladasz zeby nie ukruszyc proca a coldplate potrzebny do peltiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dokladnie jak kubasik napisal. z dwojga blaszek mozesz zrezygnowac z shima (jak masz mocne nerwy i tani procek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Możesz też kupić blache miedzianą w miejscu gdzie sprzedają metale kolorowe. Ja dałem tam cieciowi na piwo i wszystko powycinał mi gilotyną. Za blache do bloku wodnegp na hdd zapłaciłem 15zł (w tym piwo dla ciecia i troche zbędnych kawałków miedzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Dzięki chłopaki, wiedziałem że na was zawsze można liczyć. :lol: Ps. Zaprezentuje wam mojego moda wraz z moim chłodzeniem, ale dopiero jak skończe (nie chce zapeszać) :D Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...