Skocz do zawartości
simonis

FX 5700-ultra

Rekomendowane odpowiedzi

A www.google.pl wiesz co to??SZUKANIE NIE BOLI!!

Szukanie to nie ale, arogancja niektorych forumowiczow - tak. :evil:

Po to jest to forum, zeby zadawac min. takie pytania :evil: :evil:

A regulamin czytales :?: Najpierw szukamy, pozniej pytamy :idea:

OT: IMHO nawet najlepszy podzial na dzialy forum nie zapobiegnie takim tematom... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam gigabyte 5700 [nieultra] i ze standardowych 425/550 udalo mi si go wykrecic na 500/650 [niewiele dalej konczy sie skala, na naprawde max ustawieniach 510/660 lekko artefaktuje ;)]

na www giga pisze ze ta karta ma ddr2 ale ja niemam pojecia jak to sprawdzic ;)

w kazdym razie wg mnie jest to dobra karta zwazywszy na jej cene [niecale 800zl]

dlaczego tak naskoczyliscie na tego biednego usera, odrazu krzyki z szukaj itp siakies kompleksy malego procka macie :? :? :?

przecierz jakby chcial recenzje to by sobie wszedl na jakies www a na forum szuka informacji od userow...

mam nadzieje iz choc ja troche pomoglem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego tak naskoczyliscie na tego biednego usera, odrazu krzyki z szukaj itp siakies kompleksy malego procka macie :? :? :?

przecierz jakby chcial recenzje to by sobie wszedl na jakies www a na forum szuka informacji od userow...

W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte  http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc??

No comment ;]

simon chciał recenzje, i dostał od milo 6 linków z adnotacją, że można je było znaleźć samemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte  http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc??

Na tym samym komputroniq i na benchmarq masz Radka 9700 o 100 zł droższego.Ta karta bije tego FX'a na łeb w każdym teście, nawet jak temu FX'owi załażysz ddr5, 10 czy hybernaście, więc się nawet nie zastanawiaj tylko kombinuj 100 zeta i bierz radka 9700 zanim zniknie, bo jak zniknie to już się raczej nie pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale chyba mogles poszukac na googlach zanim zalozyles temat :evil:  :?: Bez obrazy, ale wyobraz sobie jakby kazdy user zakladal podobne watki jak ty bez uprzedniego szukania....masakra

Kolega nie ma racji zupełnie, bo z taką polityką to na każde pytanie można odpowiedzieć - szukaj w google.Jak się nie podoba , to nie odpowiadaj, każdy wie co to google, ale wie też, że po co ma przeszukiwać godzinami śmietnik internetowy , jak są fora pełne życzliwych userów, którzy z miłą chęcią udzielą porady.Time is money my friend

P E A C E :D

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc??

No comment ;]

simon chciał recenzje, i dostał od milo 6 linków z adnotacją, że można je było znaleźć samemu.

sorry no to w koncu od czego jest to forum :?: albo bawimy sie w szukaj albo radzimy :?

bo naprawde simonis nie jest skonczonym idiota [za ktorego niektorzy go uwazaja :?] i zapewne zna www.google.pl a takze www.benchmark.pl www.tomshardware.pl moze nawet wchodzi czasami na www.tweak.pl :P takie ciskanie wyszukiwarka i linkami "na dziendobry" jest wg mnie nie na miejscu, no bo chyba wystarczy ze 90% userow niezaklada topicow bo niechce szargac sobie nerwow na odpowiedziach typu szukaj [bo problemu to zazwyczaj nierozwiazuje a tylko cisnienie skacze] naprawde chcecie zniechecic kolejna osobe :?

zreszta co ja tu bede gadal moze zakoncze najslynniejsza fraza z forum tweak bylo szukaj

szukaj szukaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jak co, ale R9700 (non pro tez) ma szyne 256bit i 8 potokow - czyli jest technologicznie wyzej nad FX5700 ULTRA - i zadne OC tego nie zmieni. Ja bym dolozyl to 100 zl do Radka 9700.

PS. i skonczcie juz te dysputy o "szukaj", bo az zal dupe sciska. Topic mial byc o FX5700 ULTRA, a polowa postow jest o opcji "szukaj"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte  http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc??

Tutaj jest recenzja GF FX 5700 Ultra (Albatron)

A tutaj troszke o FX 5700 Ultra i 5950 Ultra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat zakonczony zamowilem dzisiaj Radka9700 z Komputronika :) za te pieniadze to jednak najlepszy wybor :)

Correct decision :!: Ja tez nawrocilem sie na droge ATI :wink: ... a kiedys tylko Nvidia (choc nie bylo nic innego ciekawego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi