simonis Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A www.google.pl wiesz co to??SZUKANIE NIE BOLI!! http://www.guru3d.com/article/Videocards/107/1 http://www.sharkyextreme.com/hardware/vide...cle.php/3098251 http://www.tech-report.com/reviews/2003q4/...ra/index.x?pg=1 http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1910 http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/ge...cefx_5700.shtml http://www6.tomshardware.com/graphic/20031...1023/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Karta FX5700Ultra jest ok, ale nie cenowo. Lepiej troszke dołożyć i kupic FX5900. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A www.google.pl wiesz co to??SZUKANIE NIE BOLI!!Szukanie to nie ale, arogancja niektorych forumowiczow - tak. :evil: Po to jest to forum, zeby zadawac min. takie pytania :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 No ale chyba mogles poszukac na googlach zanim zalozyles temat :evil: :?: Bez obrazy, ale wyobraz sobie jakby kazdy user zakladal podobne watki jak ty bez uprzedniego szukania....masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A www.google.pl wiesz co to??SZUKANIE NIE BOLI!!Szukanie to nie ale, arogancja niektorych forumowiczow - tak. :evil: Po to jest to forum, zeby zadawac min. takie pytania :evil: :evil: A regulamin czytales :?: Najpierw szukamy, pozniej pytamy :idea: OT: IMHO nawet najlepszy podzial na dzialy forum nie zapobiegnie takim tematom... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Tak, owszem szukanie w goglach itp. tu jedno a druga sprawa - mialem nadzieje ze ktos na forum mial blizsza stycznosc z ta karta, moze i fakt ze dalem zla nazwe topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Tak czy inaczej nie warto,wypada gorzej niż 9600XT i 9500 PRO jeszcze ta cena za którą można kupić 9700PRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 sorki ale wypada lepiej od 9500pro i 9600xt w wiekszosci testow :? a cenowo to rewelacja w porownaniu z cienkimi 5600 Ultra po 1000 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 W wiekszosci tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Nie mogłem znalesć jak wypada w 3demarku 2001 i 2003 1024/768/32 ,może ktoś znalazł to niech napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Sorry simonis jezeli cie obraziłem ale jezeli kazdy by zakładał taki post to forum by było ........ a wejsc na google i poszukac takich zeczy jak recenzje to banał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zastanawiam się czy warto wchodzić w tę karte prawie za te pieniądze można kupic radka 9700 i napewno w testach wypadnie dużo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Tak czy inaczej nie warto,wypada gorzej niż 9600XT i 9500 PRO jeszcze ta cena za którą można kupić 9700PRO!!!Ooo! to powiedz mi gdzie mozna kupic za 900zl Radeona9700Pro-kupuje od reki i dorzuce jeszcza dwa piwe :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Nie pro tylko 9700 za999 zł w siriusie albo sklep benchmark.pl,sorki za 1049 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Ten 5700 ultra jest tylko 55 zł tańszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 a ja mam gigabyte 5700 [nieultra] i ze standardowych 425/550 udalo mi si go wykrecic na 500/650 [niewiele dalej konczy sie skala, na naprawde max ustawieniach 510/660 lekko artefaktuje ;)] na www giga pisze ze ta karta ma ddr2 ale ja niemam pojecia jak to sprawdzic ;) w kazdym razie wg mnie jest to dobra karta zwazywszy na jej cene [niecale 800zl] dlaczego tak naskoczyliscie na tego biednego usera, odrazu krzyki z szukaj itp siakies kompleksy malego procka macie :? :? :? przecierz jakby chcial recenzje to by sobie wszedl na jakies www a na forum szuka informacji od userow... mam nadzieje iz choc ja troche pomoglem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 dlaczego tak naskoczyliscie na tego biednego usera, odrazu krzyki z szukaj itp siakies kompleksy malego procka macie :? :? :? przecierz jakby chcial recenzje to by sobie wszedl na jakies www a na forum szuka informacji od userow... mam nadzieje iz choc ja troche pomoglem :) W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc?? No comment ;] simon chciał recenzje, i dostał od milo 6 linków z adnotacją, że można je było znaleźć samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc?? Na tym samym komputroniq i na benchmarq masz Radka 9700 o 100 zł droższego.Ta karta bije tego FX'a na łeb w każdym teście, nawet jak temu FX'owi załażysz ddr5, 10 czy hybernaście, więc się nawet nie zastanawiaj tylko kombinuj 100 zeta i bierz radka 9700 zanim zniknie, bo jak zniknie to już się raczej nie pojawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No ale chyba mogles poszukac na googlach zanim zalozyles temat :evil: :?: Bez obrazy, ale wyobraz sobie jakby kazdy user zakladal podobne watki jak ty bez uprzedniego szukania....masakra Kolega nie ma racji zupełnie, bo z taką polityką to na każde pytanie można odpowiedzieć - szukaj w google.Jak się nie podoba , to nie odpowiadaj, każdy wie co to google, ale wie też, że po co ma przeszukiwać godzinami śmietnik internetowy , jak są fora pełne życzliwych userów, którzy z miłą chęcią udzielą porady.Time is money my friend P E A C E :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 dlaczego tak naskoczyliscie na tego biednego usera, odrazu krzyki z szukaj itp siakies kompleksy malego procka macie :? :? :? przecierz jakby chcial recenzje to by sobie wszedl na jakies www a na forum szuka informacji od userow... mam nadzieje iz choc ja troche pomoglem :) W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc?? No comment ;] simon chciał recenzje, i dostał od milo 6 linków z adnotacją, że można je było znaleźć samemu. sorry no to w koncu od czego jest to forum :?: albo bawimy sie w szukaj albo radzimy :? bo naprawde simonis nie jest skonczonym idiota [za ktorego niektorzy go uwazaja :?] i zapewne zna www.google.pl a takze www.benchmark.pl www.tomshardware.pl moze nawet wchodzi czasami na www.tweak.pl :P takie ciskanie wyszukiwarka i linkami "na dziendobry" jest wg mnie nie na miejscu, no bo chyba wystarczy ze 90% userow niezaklada topicow bo niechce szargac sobie nerwow na odpowiedziach typu szukaj [bo problemu to zazwyczaj nierozwiazuje a tylko cisnienie skacze] naprawde chcecie zniechecic kolejna osobe :? zreszta co ja tu bede gadal moze zakoncze najslynniejsza fraza z forum tweak bylo szukaj szukaj szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Wreszcie Ktoś mądrze powiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Co jak co, ale R9700 (non pro tez) ma szyne 256bit i 8 potokow - czyli jest technologicznie wyzej nad FX5700 ULTRA - i zadne OC tego nie zmieni. Ja bym dolozyl to 100 zl do Radka 9700. PS. i skonczcie juz te dysputy o "szukaj", bo az zal dupe sciska. Topic mial byc o FX5700 ULTRA, a polowa postow jest o opcji "szukaj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Na dzień dzisiejszy to 50 złociszy bo 9700 kosztuje 999 zeta :D a 5700 ultra 949 sklep benchmark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 W komputroniku pojawila sie karta ktora bardzo mnie zainteresowala ze wzgledu na DDR2! - FX 5700 Ultra od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9926 Czy ktos spotkal sie z jej recenzjami w sieci? ew. sam mial z nia stycznosc?? Tutaj jest recenzja GF FX 5700 Ultra (Albatron) A tutaj troszke o FX 5700 Ultra i 5950 Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Temat zakonczony zamowilem dzisiaj Radka9700 z Komputronika :) za te pieniadze to jednak najlepszy wybor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Temat zakonczony zamowilem dzisiaj Radka9700 z Komputronika :) za te pieniadze to jednak najlepszy wybor :)Correct decision :!: Ja tez nawrocilem sie na droge ATI :wink: ... a kiedys tylko Nvidia (choc nie bylo nic innego ciekawego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...