kandi Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-cataly...2m1-012924c.exe , ssijcie ludzie ! Uwaga wymagany Service Pack 1 :idea: :) Fixed in this driver: http://www.ati.com/support/includes/titles/fixed.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 wlasnie sciagam ciekawe co nowego wniosa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Jak ktoś zainstaluje na Radeonie 8500 albo 9100 to niech da znac jak sie sprawuja nowe stery bo formata bede robił pod koniec tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Pewnie działają ok, ja w tej chwili lecę na beatach 3.10. Ale coś mi sie wydaje ( przeczytałem bug fix release), że nie usunięto błędu z Max Payne 2 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ja tradycyjnie czekam na omegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Ja będa omegi to dajcie znać Żeby znowu nie było padania Radków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Nie wiem ale zauwazylem (w wiekszosci sterow jakie uzywalem do tej pory 3.4-3.10 oraz Omegi) ze nie zawsze dziala AA i Anizo tak jak powinien - zeby dzialaly na niektorych grach to musze zresetowac kompa. Przyklady: NFS:U, Worms 3d, Max Payne 2 - obojetnie co ustawie w AA i Anizo to nie widac roznicy w jakosci obrazu (schodki sa nadal) oraz w wydajnosci (jest taka sama na wszystkich ustawieniach)....dziala na GTA VC, PES3 (widac golym okiem ze dziala AA oraz wydajnosc odpowiednio sie zmienia). Czy ktos ma/mial podobne problemy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 "Choppy gameplay is no longer noticed with attempting to play the game Homworld 2" ufff dobrze ze HOMworld :D dziala ok. :> Moze chodzilo o HOMIEworld :] me and my homies :> ja tez poczekam na omegi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a powiedzcie mi co takiego daja te omegi i w czym sa tak dobre w poruwnaiu do referencyjnych ati ?? --bo wsumie jesli chodzi o to jestem troche zielony wczesniej zawsze mialem nvidie ostatnio to ti 4200 i zawsze w omegach byl spadek wydajnosci ale na koszt obrazu a w ati nie wiem jak to jest wlasnie zainstalowalem nowe stery ati i wszystko chodzi ok zadnych bledow nie mam z zadnym max payne itp wszystko ook wynik w marku 03 taki sam mam w tej chwili 5333 jakos zainstalowlame wsumie bo nowsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Nie wiem ale zauwazylem (w wiekszosci sterow jakie uzywalem do tej pory 3.4-3.10 oraz Omegi) ze nie zawsze dziala AA i Anizo tak jak powinien - zeby dzialaly na niektorych grach to musze zresetowac kompa. Przyklady: NFS:U, Worms 3d, Max Payne 2 - obojetnie co ustawie w AA i Anizo to nie widac roznicy w jakosci obrazu (schodki sa nadal) oraz w wydajnosci (jest taka sama na wszystkich ustawieniach)....dziala na GTA VC, PES3 (widac golym okiem ze dziala AA oraz wydajnosc odpowiednio sie zmienia). Czy ktos ma/mial podobne problemy :?: Ja mam taki sam problem tylko, że u mnie AA też się nie włączał, ale zabierał klatki. Też musiałem robić restart. Zobaczymy jak wyjdą omegi bo tych nie mam zamiaru wgrywać ciekawe czy naprawili błąd z polanami z znikającymi postaciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 No przetestowalem te nowe stery i... szybciutko wrocilem do omeg (na catach3.7) Dlaczego? Karta @ 290/280 po 4min 3DMraka2k1 ->artifacts .............280/280 to samo .............275/275 wszystko ladnie poszlo ale wynik w porownaniu do poprzednich sterow (przy taktowaniu 275/275) spadl ~200pkt:/ na omesiach smiga spox 290/280 wiec czekam na omegi :? a Wy jak oceniacie te stery ??? UPDATE: ciekawe rozwiazanie c_panelu:) pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 mam pytanie zainstalowalem te stery i AGP mam wylaczone, probuje wlaczyc ale po restarcie dalej mam AGP na off czy wy tez tak macie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 cat. 3.10 polanie 2 dzialaja NFS: U cos dziwnego dzieje sie, w menu grafika, tragiczna - kwadraciki etc. podczas gdy nieznacznie gorsza albo taka sam. ale obraz jakby brzydszy.... chyba wracam do omeg na cat. 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 U mnie zero problemów. Nie potrzebny jest SP1. Poszły na nowej windzie. :) I wydaje mi się, że ciut lepiej działa NFS:U. To moje spostrzeżenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 lepiej NFS : U ? kurcze, u mnie w ekranie menu, samochody maja tragiczna grafe.... kwadraciki widoczne etc. podczas gry juz w miare oki. ale na omegach - cat. 3.7 lepiej moze omegi to naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 U mnie zero problemów. ... I wydaje mi się, że ciut lepiej działa NFS:U. To moje spostrzeżenie. :) zupelnie jak u mnie :D NFS:U chodzi wkoncu jak nalezy :) jak dla mnie to mozna instalowac na Radkach 8500/9100 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 U mnie "na dzień dobry" wywalał się PES3. NFS:U chodzi jak chodził. To samo CoD, NBA2004. IMHO Generalnie nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 u mnie przy podkrecniu tak jak w opisie male artefakty wracam do catow 3.9 ogolnie wydajnosc nic sie nei podniosla a raczej lekko fps spadly nie wiem ati od 3.7 to sie chyba cofa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja aktualnie jade właśnie na 3.10, a to z powodu, że jedynie na nich działa mi Prince of Persia: Sands of Time. W innych gierach raczej nic sie nie zmieniło przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ej chlopaki jak wy walicie te stery ? - bo ja instaluje nowy sterownik na starszy nic nie usuwajac. ktos wyzej wspomnial o control panelu i ciekawym rozwiazaniu u mnie nic sie nie zmienilo w stos. do poprzednich wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zrob tak: 1. Odinstaluj Control panel (nie resetuj) 2. Odinstaluj ATI Driver (reset) 3. Uruchom w trybie awaryjnym i wyczysc przy pomocy Driver Cleaner 2.6 pozostalosci po sterach 4. Uruchom ponownie i zaisntaluj nowe Drivery + Control Panel Zawsze tak robie i nie mam problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 thx turzol za help'a :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 No problemo :wink: Pozdro dla Tychow :wink: BTW Omegi na CAT 3.10 maja byc w ten weekend. Koles ktory je tworzy powiedzial ze sa w fazie testow. I dobrze ze mu sie nie spieszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Wlasnie tez czekam kurcze na omegi, przy cat 3.9 chyba szybciej ujzaly swiatlo dzienne eot Tychy r0X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zainstalowalem sobie z nadzieja ze lagi w nfs znikna.... a tu lipa - dalej sa. Ja róznicy nie oddczuwam po zmianie driverów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Pewnie działają ok, ja w tej chwili lecę na beatach 3.10. Ale coś mi sie wydaje ( przeczytałem bug fix release), że nie usunięto błędu z Max Payne 2 :? jakiego bledu ? ja nie mialem problemu z ta gra wogole. cala przeszlem i nigdzie nie widzialem problemow z grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Pisałem o tym- przy niektórych lewelach się wieszała gra ze względu na lustra i efekt "ze snu". No i efekt Vertex Shader był jakiś skopany.....ale gra była za krótka, żeby wiecej błedów wyłapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 widze ze podjęty został przy okazji temat nfsu więc zapytam: mam taki problem nie moge uruchomić giery w rozdz. wyższej niż 640x480! nawet jak w opcjach ustawie 1024x768 to wyścig jest w 640x480 i nie wiem o so chozi? Może jest jakiś patch, albo cuś innego poradźcie, please sprzęt z podpisu, nforce3.13 , cat.3.9 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale po instalacji tych sterow w 3d2001 mialem regularne przyciecie tak w odstepach 2 sec. Odrazu wrocilem do poprzednich :D Karta jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 kiedy te omegi weekend sie konczy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...