nrl Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Mnie już szlak trafia co 5min odświeżam tylko ich stronę ile można czekać a weekend się skończył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 Boże rad_w2kxp_omega_2504 (ATI) (Catalyst 3.10) *NEW* wyszły oto link: http://downloads.driverheaven.net/omega/ra..._omega_2504.exe :) OMEGADRIVE here! This are my "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. What's New? (2.5.04) * Based on the Official Catalyst 3.10 drivers. (2k/XP/9x/ME) * Fixed the setup issues once and for all by re-writing the ATI setup INIs from scratch. This was tested on a LOT of cards and they worked perfectly, if you still have problems please E-Mail me.(2k/XP/9x/ME) * Updated the profiler utility to the latest version with OC support included. (2k/XP) * Removed RadClocker from the package (petition by the author). (2k/XP/9x/ME) * Added the STRETCH screen option for Digital Flat Panel monitors and laptops. (2k/XP/9x/ME) * Added support for HDTV resolutions. (2k/XP/9x/ME) * Changed some of the default Omega settings. (2k/XP/9x/ME) * Fixed the Dual Monitor/ATI Control Panel problems. (2k/XP/9x/ME) * Added 1400x1050@60Hz for FPD monitors and laptops. (2k/XP/9x/ME) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 Coś skopali w tych omegach po wgraniu i włączeniu Call of Duty wszędzie mam błędy w grafice może reinstalka Windowsa pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 ale juz sa to cisne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 w ogole nie widze tych omeg i na omegacorner tez :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 U mnie niestety nie działa refreshfix , wszystko w 60zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A u mnie się wogule nie chciały instalować (win 2003) - na razie nie mam ochoty na zabawę pozostaję przy starszych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 czy ktos mi moze przypomniec jak instaluje sie te omegi bo zapomnialem czy instaluje je sie oddzielnie czy naklada na caty :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 wywal kataklizmy i wal omegsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 a panel maja wlasny te lamagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A u mnie spox. Jedynie przy rozpakowywaniu wywalił jakiś error line, ale zainstalowały się bez bólu. Co do wydajności to nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 mi wywala błąd inf - nie znaleiono pliku sterownika karty - czy jakoś tak. A instaluje je na sterownik VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Wiecie może z kąd można ściągnąć nowe tv-capture-wdm bo te stare tv-capture-wdm-6-14-10-6224 coś nie chcą działeć z yymi sterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Nikt nie wie???????????// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Pod jakim wzgledem sa optymalizowane Omegi?? FPS, 3dMark czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 chyba pod zadnym jak nie ma roznic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 u mni bez rewelacji w 3dmarku2001se i 3dmarku03 roznice paru punkciko (miedzy 3.9 a 3.10 o omegach mowa) wiec nie ma sie o co bic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkkrystian Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale po instalacji tych sterow w 3d2001 mialem regularne przyciecie tak w odstepach 2 sec. Odrazu wrocilem do poprzednich :D Karta jak w podpisie. Przycinało Ci się dlatego że nowe stery mają domyślnie ustawioną synchronizację pionową na WŁĄCZ. Przestaw na zawsze wyłączone i będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 U mnie niestety nie działa refreshfix , wszystko w 60zl :(8O :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 U mnie niestety nie działa refreshfix , wszystko w 60zl :(8O :P Kolega slg juz wyprzedza czas, bo od nowego roku zmieniamy jednostki z Hz na zl - nie wiedziales :?: :wink: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Hej ludziska - jak te omegi zainstalowac na systemie win 2003 server, bo mnie juz rece opadaja :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Hej ludziska - jak te omegi zainstalowac na systemie win 2003 server, bo mnie juz rece opadaja :cry:A dostajesz brak pliku inf? Ja zainstalowałem "ręcznie" ale niby wszystko było ok - nie działał już tylko control panel i dx :D - wrociłem do poprzednich.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jak macie ustawione truform????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jak macie ustawione truform?????Zaleznie od aplikacji - identycznie w D3D i OGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...