Nessay Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Jak to zrobić? tz nie mam tej funkcji. Mam detonatory 30.30 i karte Gainward G4 Ti 4200 Coś wiecie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 wpisz to do rejestru: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak] "CoolBits"=dword:00000003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Albo zainstaluj sobie RivaTuner'a i tam ustawisz nawet takie rzeczy, o których w zaawansowanych ustawieniach ekranu nikt nie wspomina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Wogóle jakos tak mało żeczy mam w zakładkach... Dlaczego niektórzy mają ich bardzo dużo? i dlaczego trzeba grzebac w rejestrze? nie ma jakiegos programu albo cos zeby miec więcej zakładek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ... a o czym ja piszę.... link do downloadu jest w topiku RivaTuner RC11.1 kilka linijek niżej.... albo tu: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=5473 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. jak nie wiesz to znaczy że zostały ci stare wpisy z jakiegoś tweakera... i tylko dlatego masz tą zakładkę - poza tym to nie wiesz skąd ci się takie rzeczy w kompie biorą :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 jesli naprawde nie chce ci sie grzebac w rejestrze to po prostu uruchom to: http://www.overclockers.com.au/files/CoolBits.reg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. jak nie wiesz to znaczy że zostały ci stare wpisy z jakiegoś tweakera... i tylko dlatego masz tą zakładkę - poza tym to nie wiesz skąd ci się takie rzeczy w kompie biorą :?: :) ciekawe, skąd miały by być te stare wpisy w zainstalowanym 2 tygodnie temu windowsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. jak nie wiesz to znaczy że zostały ci stare wpisy z jakiegoś tweakera... i tylko dlatego masz tą zakładkę - poza tym to nie wiesz skąd ci się takie rzeczy w kompie biorą :?: :) ciekawe, skąd miały by być te stare wpisy w zainstalowanym 2 tygodnie temu windowsie taaa, pewnie z za grobu heh. Pomyśl tylko, kto by się bawił w pisanie patchy na rejestr jeśli zakładka pojawiała się już w "czystym" Windowsie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. jak nie wiesz to znaczy że zostały ci stare wpisy z jakiegoś tweakera... i tylko dlatego masz tą zakładkę - poza tym to nie wiesz skąd ci się takie rzeczy w kompie biorą :?: :) ciekawe, skąd miały by być te stare wpisy w zainstalowanym 2 tygodnie temu windowsie To jest normale, większość producentów dodaję tą zakładkę do "swoich" sterowników. Instalowałeś na pewno orginalne stery a dopiero potem 30.30 i już zostało. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 U mnie w dętkach 30.30 jest zakładka z podkręcaniem. Więc nie wiem..... Wszystko działa u mnie na win98se. jak nie wiesz to znaczy że zostały ci stare wpisy z jakiegoś tweakera... i tylko dlatego masz tą zakładkę - poza tym to nie wiesz skąd ci się takie rzeczy w kompie biorą :?: :) ciekawe, skąd miały by być te stare wpisy w zainstalowanym 2 tygodnie temu windowsie To jest normale, większość producentów dodaję tą zakładkę do "swoich" sterowników. Instalowałeś na pewno orginalne stery a dopiero potem 30.30 i już zostało. Pozdr. pewnie tak- sprawdziłem kilka wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...