bernard Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Witam wszystkich. Prześledziłem wątek WD vs hdtach vs gry i nie wiem co sądzić o moim dysku. Kupiony w ostatni piątek. Robiłem test HD tach i wyszło mi : random access time 14,6 a read burst speed 76 mb/s. Na IBM 15GB 2 mb cache mam : random access time 12,5 i read burst speed 90 mb/s. Czy te wyniki z WD-eka są w porządku? Może ktoś robił ostatnio testy i wyrazi swoją opinię. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 tez mam ostatnio kupionego i tez IBM poprzedni 2mb cache chodzil mi szybciej :/ - nie mam pojecia o co chodzi :((( nastepnym razem kupie maxtorka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 u mnei pokazuje 16ms i 76mb ehh cos mi sie zdaje ze te wdc ostatnio to sa mocno przereklamowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ale dodam tu jedno: mam (mialem) dwa Seagate'y 7200.7 - jeden 60GB a drugi 120... i w testach HDTach ta 60-tka byla szybsza od 120-tki, mimo iz ta miala 8MB Cache... czyli by wynikalo, ze im mniejszy dysk, tym troche szybszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...