LIMBAPL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 BLOK Zet http://www.yaha.pl/zet/ http://www.yaha.pl/wc/ Prosiłbym o konstruktywne wypowiedzi Dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Naprawde ladne! Widac, ze sie przylozyles! Respect! Nie wiem jak z wydajnoscia i nawet nie smiem zgadywac, bo to dosc niecodzienna konstrukcja! :) Testy! Zalatw do porownania jakies bloczki albo przyslij jeden mi ja go moge porownac z moim Cristalem... Mosialem napisac cos konkretnego zanim wpadnie reszta i poleca LOLe i smiechy... Cena bardzo przystepna! I zapinke wymysliles genialnie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Z blokow cenowo ekonomicznie poraza wygaladem , zapinka wyglada zajefajnie. Coz nic nie moge powiedziec wiecej przydaly by sie testy . Na oko moge powiedziec ze powinien pobic CPC frigidpajp :D Bez urazy ofcoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie wiem co ma w srodku, ale jesli ma jak zakladam pustke to nie pobije nawet cpc :( UPDATE o sorry, 3 kanaly :) mozemy je zobaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMON Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Bardzo ciekawa konstrukcja. :D. Podoba mi się szczegulnie jego estetyka wykonania. Mylę że pobije nawet CPC. A te mocowanie są idealne. ŚWIETNA ROBOTA OBY TAK DALEJ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt_2 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Witam Myślę że tego bloczku naprawdę należy się bać. Mam jeden bloczek od limba pl „frezowany M” ale to cudo robi wrażenie i nie ma żadnych plexi ani dudek a i tak robi wrażenie powalające „czysta miedz „. Myślę że w testach będzie wielki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Ciekawe podejscie do tematu. Estetycznie mi sie podoba, cena tez jest OK. Mysle ze CPC pobije np. przez to ze ma wieksze rurki :). Oczywiscie watpliwosci rozwieja ewentualne testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Co do wydajnosci to bede sie sceptycznie odnosil dopoki nie zobacze jakis testow. Pomysl zapinki calkiem ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 damon - dolaczyles na forum specjalnie po to zeby nam to powiedziec :) mi sie podoba zapinka :D kanaly w dnie tez spoko (dojrzalem przez dziurke na zdjeciu od gory) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów.no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów.no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów.no, już lepiej, ten z 3 wlotami jest całkiem interesujący. ale trzeba testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie wiem co ma w srodku, ale jesli ma jak zakladam pustke to nie pobije nawet cpc :( UPDATE o sorry, 3 kanaly :) mozemy je zobaczyc? chodzilo im chyba o 3 wloty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMBAPL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Odnośnie testów postaram się jutro zrobić pomiary i fotki Niestety nie będą to testy bo w testach trzeba by było porównywać kilka bloków na tym samym układzie wodnym, ale to zawsze będzie jakaś wskazówka Odnośnie kanałów nie posiadam rozebranego bloku Ale postaram się na dniach dorzucić foto na stronkę kanałki są miniaturowe wysokości 1mm na długości około 10 mm nie zależy mi specjalnie na reklamie bardziej na pochwaleniu się kiedyś już był ten bloczek, ale w innej wersji nie zebrał pochlebnych komentarzy i dałem sobie spokój ale zrządzenie losu się do mnie uśmiechnęło znalazł się sponsor (ale bloczek musiał się diametralnie zmienić ) szczerze mówiąc blok ten jest robiony na zamówienie w dużych ilościach i dlatego taka cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 na strace troche widac te kanaly przez srodkowa rurke (fotka druga od gory) dol jest miedziany a gora z takiej fajnej kolorowej stali (pokrywanej czyms) tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMBAPL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Blok jest w całości miedziany góra też Tylko górna cześć jest pokryta warstwą cynku grubości około 15 mikronów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacza78 Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Witam wszystkich - 1st post :D szczerze mówiąc blok ten jest robiony na zamówienie w dużych ilościach i dlatego taka cena Bezdzie w ciaglej sprzedazy czy tylko krotka seria :?: Co z zapinka :?: Sprzedajesz razem z blokiem (odplatnie) :?: Jezeli tak to za ile :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMBAPL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Blok jest robiony na zmówienie (z innym logiem – poza granice naszego kraju) Szczerze mówiąc nie wiem jak będzie sformułowana umowa i czy będzie umowa Na razie dostałem pokaźną zaliczkę i efektem tego jest ten blok nie wiem czy będę mógł sprzedawać ten bloczek Co do zapinki to zleceniodawcy mają prawdopodobnie robić wypraskę z tworzywa Zapinka na foto jest zapinką jednostkową – raczej nie będę jej sprzedawał chyba ze za spore pieniążki lub dostane zlecenie na dużą ilość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Pogratulować zacięcia i zdolności marketingowych. Jak wszyscy chciałbym zobaczyc wnętrze bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Ciekawa konstrukcja. Wydaje mi sie ze podstawa bloczku jest zdecydowanie za duza, ale nie tylko wydajnosc sie liczy ;} Estetyka, wykonanie naprawde bardzo porzadne no i pomyslowa zapinka. Jeszcze raz brawa za jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Ja tam jak zwykle się czepię. Średnica kanałów to 7mm i to ma tak naprawdę przekrój 1/2 tej średnicy? Czyli opory duże. Do tego tak naprawdę ciepło oddaje tylko podstawa w miejscu styku z rdzeniem. Czyli dla CPC może to jest i jakaś konurencja, ale blok wiercony czy frezowany trzebra naprawdę zepsuć, żeby miał niższą wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMBAPL Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Ja tam jak zwykle się czepię. Średnica kanałów to 7mm i to ma tak naprawdę przekrój 1/2 tej średnicy? Czyli opory duże. Do tego tak naprawdę ciepło oddaje tylko podstawa w miejscu styku z rdzeniem. Czyli dla CPC może to jest i jakaś konurencja, ale blok wiercony czy frezowany trzebra naprawdę zepsuć, żeby miał niższą wydajność. Proszę czytać dokładnie pisze promień a nie średnica czyli średnica wynosi14mm I są jeszcze procesory Pentium 4 które posiadają większą powierzchnie styku z blokiem I nie zamierzam konkurować z nikim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Proszę czytać dokładnie pisze promień a nie średnica czyli średnica wynosi14mm Fakt. Sorki, mój błąd. I nie zamierzam konkurować z nikim Czyli co? Pragniesz monopolu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Wszystko ładnie pięknie tylko gdzieś na forum już o tym bloku było :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 To zdecydowanie jest rev. 2. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Dla kogos liczacego sie ze wspolczynnikiem cena/jakosc blok jest swietny (szczegolnie jak ktos chce tanio zlozyc zestaw). Jezeli jednak ktos patrzy tylko na wydajnosc, to znajda sie lepsze bloczki od tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak ktoś się przyglądnie to przez środkowy wlot widać nacięcia.. Ale zapinkę ma fajną .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 W porownaniu do pierwszej wersji autor zrobil duzy krok do przodu . Pierwsza wersja wygladala naprawde nieciekawie ale ta jest calkiem najs. Oczywiscie czekamy na jakies dane prosto z prania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Powalaja komentarze co niektorych .... "... moze pobije to nawet CPC" :P Ciekawy i z pewnoscia ekonomiczny sposob podejscia do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Może wyślesz ten bloczek do jakiś testów dla porównania z innymi bloczkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...