virtuomaniak Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 pisze tutaj bo na forum "sprzet" nie moge (pisze ze tylko moderatorzy moga) nie wiem czemu :P Dostalem nie dawno aparat cyfrowy, ale dowiedzialem sie ze lampa blyskowa sie zuzywa. I tutaj moje pytanie co sie stanie jak sie zuzyje? Czy da sie to jakos (ze tak to nazwie) "napelnic" ? Po jakim sie zuzywa? I jaki jest koszt tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 pisze tutaj bo na forum "sprzet" nie moge (pisze ze tylko moderatorzy moga) nie wiem czemu :PMoże dlatego, że w archiwum chciałeś pisać, co? Zapoznaj się z nowym układem forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zużywa się sam palnik w lampie. I jak dotychczas nie udało mi się zajechac zwykłej lampy , ( bo studyjnie to już widziałem) . Jeżeli kiedyś padnie Ci palnik to poprostu oddajesz aparat ( jeżleli lampa wbudowana) albo lampę do serwisu i wymieniają Ci sam panik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Lisek byc moze nie zobaczylem dokladnie :) Pepperoni a po jakim czasie sie mniej wiecej zuzyje? i jaki jestkoszt tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zależy od lampy ale koszt myślę że w granicahc od 100 w górę. A czas , hmmm... kilkanaście lat normalnego używania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 No jeszcze sie doblask zuzywa ale to juz jest drobnostka. Predzej bedziesz dziadkiem niz to wplynie na dzialanie lampy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dzieki za odpowiedz :D Szczerze mowiac troche mnie to uspokoilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...