Skocz do zawartości
lopik_

Ile płacicie za prąd ???

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, ale nie duzo, bo stary pracuje w branzy elektrycznej  :idea: 

Mam znizke, place bodajze 10%  8)

No to witaj w klubie:). Ja place 20% bo mama pracuje w Elektrocieplowni Tychy SA

Zapomniales dodac ze te 20% to tylko z 3000 KWh/rok

Ot drobna rzecz a ile zmienia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, ale nie duzo, bo stary pracuje w branzy elektrycznej  :idea: 

Mam znizke, place bodajze 10%  8)

No to witaj w klubie:). Ja place 20% bo mama pracuje w Elektrocieplowni Tychy SA

Zapomniales dodac ze te 20% to tylko z 3000 KWh/rok

Ot drobna rzecz a ile zmienia :)

Zgadza sie, po przekroczeniu jakiegos progu dalej juz jest 100% :x

(powered by Elektrocieplownie Warszawskie S.A.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja place min. 200 zl, a 2 miechy temu przyszlo 500 zl 8O OFC bylo na mnie, bo komp 20 godzin/dziennie, na siore bo telewizor oglada caly dzien. U mnie tak duzo, bo przewaznie nie mam czasu i wszystko podgrzewam w mikrofalowce i duzo sprzetu AGD. Nie pamietam rachunku ponizej 200 zl ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałem własnie rachunek za 6 miechów i 200 zeta niedopłaty o co chodzi nigdy tyle nie miałem. czy wy też macie takie kosmiczne rachunki

Na rachunku mam takie coś przywidywane złuzycie 966kWh a ja z tego co sie tu doczzytałem to 1415 kWh mozecie napisać ile wy macie tych kWh ?? w dokmku wszysko normalnie kurde lodówka pralka 1 tv 1 komp nic wiecej takiego prądozernego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dom - ok. 300m2 - ogród - wszystko na prąd (komp, 3 TV, boiler, AGD inne RTV...) 1500zł per 3 miesiące. Stała opłata.

Kiedyś mieliśmy jeszcze piec (nadal mamy) na prąd, ale to już była masakra i zamontowaliśmy na węgiel :)

Moja mamusia pracuje w energrtyce :) (hehe)

Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ale ja w zyciu tyle nie dostałem jak to starzy zobacza to kosmos napiszcie ile macie tych kWh

Heh, 1415kWh za pół roku?? ;) Ja w 2003 roku zużyłem 8315kWh :lol: Ale mam takie kur...skie mieszkanie, gdzie wszystko jest na prąd :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 2 miechy chyba cos kolo 200zl i starzy sei pluja ze piatek/sobota/niedziela komp praktycznie lazi 24/h :)za 2 miechy chyba cos kolo 200zl i starzy sei pluja ze piatek/sobota/niedziela komp praktycznie lazi 24h:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi