reed Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Nie wiem, ale nie duzo, bo stary pracuje w branzy elektrycznej :idea: Mam znizke, place bodajze 10% 8) No to witaj w klubie:). Ja place 20% bo mama pracuje w Elektrocieplowni Tychy SA Zapomniales dodac ze te 20% to tylko z 3000 KWh/rok Ot drobna rzecz a ile zmienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Nie wiem, ale nie duzo, bo stary pracuje w branzy elektrycznej :idea: Mam znizke, place bodajze 10% 8) No to witaj w klubie:). Ja place 20% bo mama pracuje w Elektrocieplowni Tychy SA Zapomniales dodac ze te 20% to tylko z 3000 KWh/rok Ot drobna rzecz a ile zmienia :) Zgadza sie, po przekroczeniu jakiegos progu dalej juz jest 100% :x (powered by Elektrocieplownie Warszawskie S.A.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 to ja już nie wiem taki rozbieżności cen 100-550zł jak by było 200-250 to bym sę cieszył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 OT Krootki: co to za projekt "new wife"? Upgradujesz na nowszy model, czy co :) ROTFL?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ja nie znaju , chociaż starsza często się pluje że za wysokie płaci :) czyli chyba najniższe to one niesą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Mój Ojciec się cały czas pluje, że płaci 180-230 zeta na dwa miechy. Ja siedze na kompie 12 h na dobe prawie 30 dni w miesiącu a jak nie ja to rodzeństwo sępi kiedy tylko ja zejde :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Ja place min. 200 zl, a 2 miechy temu przyszlo 500 zl 8O OFC bylo na mnie, bo komp 20 godzin/dziennie, na siore bo telewizor oglada caly dzien. U mnie tak duzo, bo przewaznie nie mam czasu i wszystko podgrzewam w mikrofalowce i duzo sprzetu AGD. Nie pamietam rachunku ponizej 200 zl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 90 zł/m-c przy włączonym kompie non-stop 120zł/m-c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Od kiedy komp chodzi non stop to jakies 200 zł bo doszlo mi akwarium :D. Wczesniej placilem 130 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 80-90 zł, komp chodzi tylko kilka godz. dziennie, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 60 pln/miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ok 70zl na miech, ale mam energooszczednego kompa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 250/300 PLN z czego tam cos to troche gaz HAPPY NEW YEAR 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ~80 zł / 2 miesiące <--- tylko dlatego, że stary pracuje w Zakładzie Energetycznym i płacimy tylko 30 % :) Kompa u mnie sie nie wyłancza ;-) 2*TV W *** sprzętu AGP & RTV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 teraz przyszlo 500zl / 3miechy, ale to przez to, ze bojler doszedl :P jak byly podgrzewacze to szlo ~150 - 250zl..... 2*tv , 3*komp + troche agd + switch, router itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 60-70 na miecha komp 2/3 doby online, poza tym to co wszyscy - kuchnia plus 2 stare (ale jare ;) ) Sonówki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 dostałem własnie rachunek za 6 miechów i 200 zeta niedopłaty o co chodzi nigdy tyle nie miałem. czy wy też macie takie kosmiczne rachunki Na rachunku mam takie coś przywidywane złuzycie 966kWh a ja z tego co sie tu doczzytałem to 1415 kWh mozecie napisać ile wy macie tych kWh ?? w dokmku wszysko normalnie kurde lodówka pralka 1 tv 1 komp nic wiecej takiego prądozernego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ~200 zł za 2 miesiące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Power to przez te dwaie delty masz tyle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 U mnie w zimie potrafi przyjść za dwa miechy rachunek ~ 700 zł. A to przez to że ogrzewanie mam na prąd :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja mam ok 350pln miesiecznie na 4 osobowa rodzine. Jak tak czytam, to duzo mam :/ Komp 10h dziennie -> ok 75pln miesiecznie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja płace ~1500zł lub więcej bo dwa piętra niżej mam 17 maszyn szwalniczych które jednak swoje ciągną :) A tak normalnie gdybym ich nie miał to sądze że z 300 by było :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aprox Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 U mnie rodzice płacą, ale z tego co się orientuje to jakieś 350zł za dwa miechy. Komp chodzi prawie bez przerwy i zaczeli się czepiać że to on tyle ciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Dom - ok. 300m2 - ogród - wszystko na prąd (komp, 3 TV, boiler, AGD inne RTV...) 1500zł per 3 miesiące. Stała opłata. Kiedyś mieliśmy jeszcze piec (nadal mamy) na prąd, ale to już była masakra i zamontowaliśmy na węgiel :) Moja mamusia pracuje w energrtyce :) (hehe) Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 kurde ale ja w zyciu tyle nie dostałem jak to starzy zobacza to kosmos napiszcie ile macie tych kWh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 kurde ale ja w zyciu tyle nie dostałem jak to starzy zobacza to kosmos napiszcie ile macie tych kWh Heh, 1415kWh za pół roku?? ;) Ja w 2003 roku zużyłem 8315kWh :lol: Ale mam takie kur...skie mieszkanie, gdzie wszystko jest na prąd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 za 2 miechy chyba cos kolo 200zl i starzy sei pluja ze piatek/sobota/niedziela komp praktycznie lazi 24/h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 za 2 miechy chyba cos kolo 200zl i starzy sei pluja ze piatek/sobota/niedziela komp praktycznie lazi 24/h :)za 2 miechy chyba cos kolo 200zl i starzy sei pluja ze piatek/sobota/niedziela komp praktycznie lazi 24h:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Bulę zimą 400 zeta miesięcznie. Głównie przez 4kW piec elektryczny grzejący wodę do centralnego. Latem to ok. 110 zeta. Kwartalnie zużywam jakieś 6200 kWh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...