viod Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Oczywiscie zawsze cos daje . Tylko musisz koniecznie miec radiatory albo cos innego do chlodzenia pamiatek bo wtedy grzeja sie jak cholera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Panowie...a co jeśli podniose napięcie na AGP? Napięcie GPU i pamięci też wzrośnie? Wycisne wiecej niż te 270 na tych pamięciach? P.S. VMOD o którym czyatałem jest zbyt skomplikowany. Wolał bym coś bardzo prostego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 A nie moge podkrecic wszytkich uzadzen PCI i AGP podnoszac FSB z 133 do 149 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Ale mi nie chodzi mo Mhz ale o napięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pink-men Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Na 80% to wina zasilacza... Masz dobry - firmowy, ale niestety tylko 300W. Prawdopodobnie nie wyrabia z zailaniem. Przetestuj kartę na mocniejszm zasilaczu. Ja miałem to samo na r9100 Herculesa. Kupiłem zasilacz 400W i śmiga :-)... porzycz od kogoś 400W i sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 gdzie to wyczytales ze ma 300W zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 pink-mem a jakiej firmy to zasilacz?? ja jak miałem codegena 250W to jak dałem na pamieciach 460mhz (seryjnie440mhz) to kropek miałem od chu*A) a po zmianie na FSP245GP radzi latał z pamieciami na 500mhz teraz mam 300BT i nie jest lepiej bo napiecia prawie takie same a na codegenie miałem zamiast 3.3V -3.09V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jak to mozliwe ze wam te karty sie tak slabo kreca a moj saphire 9100 64 mb samsug 4 ns chodzi 310/310?? i pamieci i rdzen sa gorace wiec jak wymienie hclodzenie to pewnie jescze wyzej pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ee tylko wina sterownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...