Skocz do zawartości
blaaa

Telekompromitacja i 2004 is this true ?

Rekomendowane odpowiedzi

Slyszalem ze od 2004 tpsa ma dzielic sie swoja infrastruktura z innymi firmami no wiecie nowi isp itd...

a moje pytanie jest nastepujace czy ktos o tym slyszal cos wiecej i moze zdradzic szczegoly :roll:

nie całą infrastrukturą tylko tzw. "ostatnią linia" czyli kable magistralne i rozdzielcze, szafki. słupki itd. dlatego już teraz liniówkę konserwują i nadzorują zewnętrzne firmy aby jasno było widać jakie są koszty utrzymania infrastruktury liniowej i jeżeli ktoś chce z tego korzystać to musi partycypować w kosztach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem ze cso tepsie nie idzie w wojewodztwie Lubelskim (moim wojewodztwie) kazdy kto byl w lublinie pewnie wie ze tepsa ma taki dosc spory gmach i z tego co ja wiem to maja go sprzedac... - czyzby nasz monopolista mial problemy finansowe :)

W każdym mieście TP sprzedaje nieruchomości. W końcu tylko w 2002 roku zwolnili z pracy 18000 ludzi wiec zostało im troszkę wolnych pomieszczeń. Przecież muszą być pieniądzę na spłatę długów France Telecom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem ze cso tepsie nie idzie w wojewodztwie Lubelskim (moim wojewodztwie) kazdy kto byl w lublinie pewnie wie ze tepsa ma taki dosc spory gmach i z tego co ja wiem to maja go sprzedac... - czyzby nasz monopolista mial problemy finansowe :)

http://polityka.onet.pl/rank50_2003/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi