Rosio Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 wcozraj kolega bawil sie moim aparatem (tzn zrobil jedno zddjecie) a ja dzisiaj jak go wlaczylem to jest brak obrazu na wsywielaczu tzn cale menu sie wyswietla ale poza tym jest "czarno" a powinno sie wyswietlac to co chcemy sfotografowac. wyswietlacz jest raczej dobry bo spoko mozna ogladac zdjecia ktor sie zrobilo ale nie ma aktualnego podgladu, co jest? sorki moze na lamerskie pytanie ale mam aparat od sobty wiec nie wiem o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 W tym aparacie jest taka funkcja wyłączania wyświetlacza gdy nie jest potrzebny (dla oczszędności energii). Zmienia się to przyciskeim "disp." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 W tym aparacie jest taka funkcja wyłączania wyświetlacza gdy nie jest potrzebny (dla oczszędności energii). Zmienia się to przyciskeim "disp." wielkie dzieki a juz sie przydygalem :? :oops: ps mozna skasowac topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eee ile dales za ten aparat bo planoye cyfraka kupic ale $$$ :D wiec nawet uzywany wchodzi w gre ale raczje ten model co Ty masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eee ile dales za ten aparat bo planoye cyfraka kupic ale $$$ :D wiec nawet uzywany wchodzi w gre ale raczje ten model co Ty masz dalem 940 pln na allegro wystawia sklep internetowy z akcesoriami i aparatami (rok gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...