reyden Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 pierwsza : www.hazardteam.friko.pl - strona klanu HazardTeam gry Star Trek Voyager Elite Force www.venari.friko.pl - ogólnie stronka o ST , a raczej o bitwach statków - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 wiesz.. na twoim miejscu przylozylbym sie bardziej do layouta... szkieletu... po prostu jest niewygodny... 1024 x 768 rozdzialka i menu trzeba przewijac... oczywiscie wiesz... no offence.. tylko wyrazam moja opinie... nie mowie ze jestem web master... ale looknij na moja stronke... to jest juz moja 4 strona i dopiero teraz jest w miare wygodna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 1) hmm nie lubie stronek robionych na lauoutach robionych we frontpagu 2) po co tyle enterow w menu na koncu ? co do obu... masz serwer z php i uzywasz ramek.... strasznie nie poreczne, mogbys uzyc styli jakis do sformatowania wygladu co do tresci, nie wypowiadam sie aha.... jak juz to glowna.htm a nie główna :!: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 i jak dla mnie... stary zmien serwer na piwko... dzialalem przez 5 miechow na friko.pl i jestem bardzo z tego niezadowolony... teraz jak dostalem sponsoring to widze jaka byla roznica ( friko wrzucanie 0,5kb .... jawnet.pl 60kb... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Noose: pierwsza strona była pierwotnie robiona w Fronpage , potem przerzuciłem sie na Dreamweavera , zostało tylko tło i szkielet strony - jak bede umiał php i css to przejde na to - narazie zostaja przy tym co mam Sheep: kiedys maiłe strone na piwko.pl - niestety ten server zszedł na psy - po prostu friko okazało się szybsze i prawie tak samo pojemne - pozatym ostanimi czasdy aktualizacje stronki na piwko.pl były prawie nie możliwe - tak na moim łaczu zrywało połonczenie z serwem ( mam LAN 1 mbit/s na 20 osób ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 do nauki php polecam www.kess.snug.pl i ich forum :) oraz php.pl (forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 eeee nie uzywaj polskich znakow w nazwach plikow htm! "http://www.venari.friko.pl/strony/g%B3%F3wna.htm" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...