kamerek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Czy ma ktos moze takie dyski razem i czy robia jakies problemy zwlaszca czy seag nie gryzie sie z wdc? moze jakies wyniki z transferu pomiedzy nimi itd , na ktorym macie system itd... przy okazji prosze o temp z dyskow jakie macie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 ja mam taka konfiguracje od tygodnia i narazie nie ma problemow. Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jeszcze nie słyszałem o braku kompatybilnosci z 2 róznymi dyskami w 1 kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 zadnego problemu: barracuda IV 40 gb i wdc 800JB 80 gb... pozdrawiam, kielkac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jezeli kazdy z dyskow bedzie dobry, to dlaczego mialyby sie pojawic jakies problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 ktos kiedys napisal tu ze mieli problemy .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Tu wiele rzeczy ludzie pisali... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...