tomcyk Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 hej wszystkim.. pytanko jak w temacie... jak znacie to podajcie moze jakies przyklady...jakeigos dobrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 o ile mi wiadomo to nie (a szkoda) a jezeli jakis istnieje to jest on raczej 'trudno dostepny' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Istnieje, istnieje i nie jest tak trudno dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 To moze sie pochwalisz jak sie nazywa i zarzucisz linkiem a nie takie texty walisz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 No wlasnie jak istnieje (dzialajacy) to prosze jakis link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Nie wierzycie. Mam linka ale to jest link do innego forum więc wole nie podawać. Moge na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Nie istnieje wpełni działającu emulator ps2. Koniec kropka, temat był wielokrotnie wałkowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak nie jak tak. Sam mam i używam. Są 2, przynajmniej ja mam 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak nie jak tak. Sam mam i używam. Są 2, przynajmniej ja mam 2 :lol: :wink: :lol: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 stalin90 to zapodaj linka do tego emulatora, przecież nikt Ci nic (chyba :wink:) nie zrobi z tego powodu że jest on do innego forum :lol: przecież takie linki są tu czasem podawane 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druk Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 http://torrent.prv.pl/ tutaj w czesci aplikacje na samym dole strony jest taki emulator, jak poszukacie wiecej widzialem ze jeszcze cos bylo dostepnego, czy te emulatory dzialaja to nie wiem bo nie sprawdzalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak nie jak tak. Sam mam i używam. Są 2, przynajmniej ja mam 2Tak, jasne, sa... ogladasz 1 screena i sie nagle wywala... Pokaz mi dzialajacego, czyli takiego, na ktorym grales w cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No właśnie są emulatory na którycg gra się uruchmi a nawet do menu wejdzeisz, ale na żadnym się jescze grać nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Juz dawno bylo powiedziane, ze: "aby emulowac inna maszyne, twoj komputer powinien byc kilka razy mocniejszy od tej, ktora emulujesz", wiec bedzie trzeba jeszcze troche poczekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 istnieje emulator ale nie w 100% sprawny i nie kompatabilny ze wszystkimi grami "aby emulowac inna maszyne, twoj komputer powinien byc kilka razy mocniejszy od tej, ktora emulujesz" - n/c :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 "aby emulowac inna maszyne, twoj komputer powinien byc kilka razy mocniejszy od tej, ktora emulujesz" - n/c :roll: Masz tu jakies watpliwosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No właśnie są emulatory na którycg gra się uruchmi a nawet do menu wejdzeisz, ale na żadnym się jescze grać nie da.a chociazby takeigo nazwe mozesz podac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 http://torrent.prv.pl/ tutaj w czesci aplikacje na samym dole strony jest taki emulator, jak poszukacie wiecej widzialem ze jeszcze cos bylo dostepnego, czy te emulatory dzialaja to nie wiem bo nie sprawdzalem :wink:sciagalem stad ale emulator do PS2 u mnie nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 a po co Wam emulator ps2, przecież są działające emulatory psx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A na Kazie jest Quake 4 ktory wazy 24kB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A na Kazie jest Quake 4 ktory wazy 24kB.To pewnie zasluga tego nowego, super engine'u :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matee Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 no... chcialbym zobaczyc dzialajacy emulator ps2. stalin moglbys dac mi linka do tamtego forum (pm) ? z tego co sie orientuje, to maszyna emulujaca musi byc znacznie mocniejsza od emulowanej to jeden z gownych powodow dlaczego nie ma emulatora ps2, xpudla, cube'a.. no.. ale jesli jest to sie tylko uciesze =) dostal ktos od stalina linka? sprawdzil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Mi chodzi o te emulatory które są na torrent.prv.pl. Ktoś pisał że nie działają. Ja sprawdzałem tylko na 2 grach i chodziło dobrze. Tylko, ze torrent teraz nie chodzi za dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karys88 Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Więc czytając te wszystkie wasze wypowiedzi, to w sumie niczego bym sie nie dowiedział gdybym sie w tym troszke nie krecił. Realnie więc istnieje kilka emulków PS2 na peceta m.in. PCSX2 albo nSX2, są oczywiście inne ale nie sa w tak "zaawansowanym" stadium rozwoju jak te w/w. PCSX2 to zdecydowanie najbardziej rozwinięty i najbardziej zoptymalizowany emulator ps2, da się na nim włączyć juz kilkadziesiąt gier, ale grać się niestety prawie nie da, dlaczego prawie?Ano dlatego ze taki np.Bust-A-Move(któraś część nie wiem dokładnie która) chodzi juz w 70 kilku %. Gra chodzi, grać się da, tylko tak, sa przekłamania w grafice róznego typu artefakty i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, niezależnie od karty. Ale grać się da i to juz coś, ale kto chciałby grać w taką popierdółkę którą mozna sciagnac chociazby na emu MAME, dali by jakiegoś tekkena 4 albo GT3 A-Spec, no ale coz cieszmy sie i radujmy:P nSX2, tez odpala gry ale pograć sie nie da, nawet w gupiego bust a move! nic więcej nie wiem, ale dobrze ze chociaz tyle wiem:D więc good luck my friends! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A na Kazie jest Quake 4 ktory wazy 24kB.To pewnie zasluga tego nowego, super engine'u :lol: e głupoty gadasz :D to wszystko dzieki najnowszemu winrarowi po rozpakowaniu plik waży 2.4GB :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...