Skocz do zawartości
tomcyk

CZy istnieje emulator PS2 na PC ??

Rekomendowane odpowiedzi

http://torrent.prv.pl/ tutaj w czesci aplikacje na samym dole strony jest taki emulator, jak poszukacie wiecej widzialem ze jeszcze cos bylo dostepnego, czy te emulatory dzialaja to nie wiem bo nie sprawdzalem :wink:

sciagalem stad ale emulator do PS2 u mnie nie dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no... chcialbym zobaczyc dzialajacy emulator ps2.

stalin moglbys dac mi linka do tamtego forum (pm) ?

z tego co sie orientuje, to maszyna emulujaca musi byc znacznie mocniejsza od emulowanej to jeden z gownych powodow dlaczego nie ma emulatora ps2, xpudla, cube'a..

no.. ale jesli jest to sie tylko uciesze =)

dostal ktos od stalina linka? sprawdzil?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chodzi o te emulatory które są na torrent.prv.pl. Ktoś pisał że nie działają. Ja sprawdzałem tylko na 2 grach i chodziło dobrze. Tylko, ze torrent teraz nie chodzi za dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc czytając te wszystkie wasze wypowiedzi, to w sumie niczego bym sie nie dowiedział gdybym sie w tym troszke nie krecił. Realnie więc istnieje kilka emulków PS2 na peceta m.in. PCSX2 albo nSX2, są oczywiście inne ale nie sa w tak "zaawansowanym" stadium rozwoju jak te w/w. PCSX2 to zdecydowanie najbardziej rozwinięty i najbardziej zoptymalizowany emulator ps2, da się na nim włączyć juz kilkadziesiąt gier, ale grać się niestety prawie nie da, dlaczego prawie?Ano dlatego ze taki np.Bust-A-Move(któraś część nie wiem dokładnie która) chodzi juz w 70 kilku %. Gra chodzi, grać się da, tylko tak, sa przekłamania w grafice róznego typu artefakty i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły, niezależnie od karty. Ale grać się da i to juz coś, ale kto chciałby grać w taką popierdółkę którą mozna sciagnac chociazby na emu MAME, dali by jakiegoś tekkena 4 albo GT3 A-Spec, no ale coz cieszmy sie i radujmy:P

nSX2, tez odpala gry ale pograć sie nie da, nawet w gupiego bust a move!

nic więcej nie wiem, ale dobrze ze chociaz tyle wiem:D

więc good luck my friends!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na Kazie jest Quake 4 ktory wazy 24kB.

To pewnie zasluga tego nowego, super engine'u :lol:

e głupoty gadasz :D to wszystko dzieki najnowszemu winrarowi po rozpakowaniu plik waży 2.4GB :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi