Qdlaty Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Ludziska plz help tamten watek skasowano a ja wciaz mam problem i zero pomyslu co sie dzieje. Problemem sa artefakty ktore pojawily sie w poniedzialek rano kiedy wlaczylem kompa wszystko zaczelo sie psuc i wogole czcionki maja jakby przebarwienia i nia mam pojecia co zrobic. Dziwne jest to ze okolo godziny 17 wlaczam kompa i wszystko jest normalnie !!!! Zadnych artefaktow moge nawet pograc spokojnie, blagam pomozcie jestem zdesperowany ;(. Jeszcze jedno czym mozna latwo zdjac z pamiatek resztki Thermopoxu ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 podaj konfig :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdlaty Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Athlon 2500+ 512 ddr 333 mhz Abit NF7 2.0 Radek 9800Pro 128mb Audigy Player CDRW DVD ROM 400W Huntkey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 jakie masz temperatury ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Ja u siebie thermopox usuwałem bęzyną ekstrakcyjną. Tylko uważaj, nie zalej stickerów, bo może je szlag trafić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 walnely co pamiatki mialem tak samo ale z radeonem 9700 i gf4ti 4400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Winę mogą ponosić te resztki Thermopoxu. Przez to temperatura nie jest równomiernie odprowadzana ze wszystkich kości i przez to artefakty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieski Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 simeka ja tez mam problem... mam tak jak kolega sapphire radeon 9800 pro i w grach niektorych mam artefaktuy ale nie pokoi mnie temp. mojej karty speedfan pokazuje ja w granicach 57 stopni w luzie i do ok 65 d stresie :|... czy nie da sie temy jakos inaczaej zaradzic niz zmiana radiatora i wentyla??prosze pomozcie...nie znam sie na chlodeniu MOja konfiguracja: a64 2800+ radek 9800 pro 2x 512 ddr kingston(chyba jakos tak) MSI K8N NEO nForce 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...