Nicon Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Cześć mam małe pytanie. Kupiłem karte graficzną MSI GeForce FX 5600 Video-in/TV-Out/DVI-i/256mb DDR która ma 256Mb pamieci, lecz w programam testujących karty graficzne (3dMark, AquaMark)pisze że karta ma tylko 128mb :( . Czym to jest spowodowane, jest to normalne czy coś jest z kartą ?? Nawet na pudełku od karty pisze że jest 256 megowa. Prosze pomóżcie bo nie wiem czy się z tą kartą zgłościć do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Chciałem jeszcze dodać że w zaawansowanych ustawieniach ekranu, jest dodatkowa zakładka dostępna po zainstalowaniu nsterowników do katry w której pisze że karta ma 256Mb, ale to nie zmienia rzeczy bo dalej jest w wszelkich progrmach napisane 128. HELP ME !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dzizas domysl sie chlopie ze masz DDR'y i program pokazujac 128 nie mnozy tego x2 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 poza tym zobacz na karcie ile masz kosci pamieci po kazdej ze stron. powinienes miec 16 kosci. 16*16=256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 A co w ogóle sądzicie o tej karcie, jest warta uwagi czy kąpletny szajs ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ile dales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dzizas domysl sie chlopie ze masz DDR'y i program pokazujac 128 nie mnozy tego x2 !!! dzizaz chlopie - pokaz mi program ktory mnozy ilosc kostek pamieci X2 chce ten program !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dziwne ale jesli w ust. karty pisze ze ma 256 i w poscie pisze ze ma 256 to musi miec 256 :P odnosnie tego mnozenia *2 to to stosuje sie tylko do czestotliwosci pracy a nie ilosci ramu, bo wg tego ja mam 256mb ramu, a stary gf2pro mial 128mb ram [niepytajcie mnie jak to mozliwe] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Za karte dałem 900zł. Nie wiem czy to duzo czy mało, wy osądzcie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Za karte dałem 900zł. Nie wiem czy to duzo czy mało, wy osądzcie. 8) 8O ty chyba zartujesz za tyle pieniedzy takie hmm badziewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Za karte dałem 900zł. Nie wiem czy to duzo czy mało, wy osądzcie. 8) 8O 8O 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :lol: nie ma się czym chwalić - za 900 zł taki chłam :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Za karte dałem 900zł. Nie wiem czy to duzo czy mało, wy osądzcie. 8)ja dwa dni temu kupilem 5700 za niecale 800zl :? przeplaciles chlopie i to o jakies ~200zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 może kolega Nicon zapomniał napisać że to Ultra II :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Tak die jest to ultra. A co do cenykarta ta została kupiona 3 czy 4 miesiące temu. A ja ją dostałem w prezencie bo znajomu kupił se nową. Oczywiście cene podałem tą za którą ona kupił karte czyli 900zł. Jak uważacie czy w tedy jak kupował przepłacił , bo mi sie wydaje ze nie że te karty w tedy to szłu koło 1000zł. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 za tysiąca to jużradka 8700 można nabyć, albo radka 9600 tx - obie wydajniejsze. ale karta spoko, wydajna, tyle że za te pieniądze można lepsząkupić. styknie ci na rok na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Tak die jest to ultra. A co do cenykarta ta została kupiona 3 czy 4 miesiące temu. A ja ją dostałem w prezencie bo znajomu kupił se nową. Oczywiście cene podałem tą za którą ona kupił karte czyli 900zł. Jak uważacie czy w tedy jak kupował przepłacił , bo mi sie wydaje ze nie że te karty w tedy to szłu koło 1000zł. :?:trzeba bylo odrazu mowic ze to ultra :P ech nicon.... :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 tylko ta Ultra 2 to jest non-Ultra hehe nie ma wersji ultra z 256 RAmu czyli dales 900 zl za 256 mb chlam. milego dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicon Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Chciałem sie jeszcze raz zapytać czy 900 zł za tą karte 4 miechy temu to jest dużo ?? Ta karta była kupiona 2 dni po tym jak sie w sklepach pojawiła ?? Jaką mogli byście mi polecić karte która jest lepsza od tej co mam cena do 1000zł, widze ze to złom więck se ją zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 FX 5700 ultra lub R9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 A to jest ULTRA II czy zwykla ULTRA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gornikfan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a ja mam kartę MSI GeForce FX 5600XT VTDR128, zainstalowałem AIDE32 i pisze: Szerokość magistrali - 128-bitowy(a). Tzn, że ten FX jest 128 bitowy tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 1. Ja bym do 1000 polecal radka 9800se, modowalnego na pro, albo 5900xt, 9700 juz raczej nie kupisz. 2. A jak myślisz, że pisze 128bit to może być inaczej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...