ATRIDES Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Witam wszystkich mam pytanko. Kto mi powie dlaczego dysk Seagate 120 GB 7200 8MB zostaje wykryty jako około 32GB zarówno przez BIOS jak i winde 2000. Mam płyte Gigabite 7AVXP ultra zaktualizowałem bios do wersji F6 i bez rezultatu nic się nie zmieniło. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zworka ograniczająca pojemność dysku jest wyjęta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATRIDES Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 nie zauważyłem w nim żadnych zworek . w który mniejscu mniała by się znajdować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Hmmm w tych dyskach juz nie ma tego :) sorry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak masz dysk podpiety do SATA to sprobuj nowe stry do jego odsugi zainstalowaac ( tez tak mialem 80 wykretal jako 304 czy jakos tak - nie pamietam - ale pomoglo) tylko nie pamietam jak sie to cuś nazywalo - ale bylo juz kilka razy na forum - poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...