Mateusz86 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Witam. Znalazlem w sieci przy okazji recenzji Aerogate I taki fajny kabelek - jako ze przy kozystaniu z kontrolerów obrotów bez wyswietlacza LCD nie mamy jak sprawdzic z jaka predkoscia sie one kreca to Cooler Master dodaje JEDEN kabelek króry nam to umozliwia - jest to zwykły kabelek 3 zyłowy jeden koniec łaczymy z aerogate a drugi z wentylatorem - 3 "odnoge" podlaczamy do gniazda na mobo i mamy juz wglad w to jak szybko nasz wentylator sie kreci. Szukałem po sieci w poszukiwaniu takiego kabelka - niestety nie udało mi sie - czy ktos moze wie gdzie taki wynalazek mozna nabyc ?? Dzieki za odp i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Sorry ale takim pytaniem mnie juz rozlozyles na kolana. Siedzisz tutaj jakis czas i nie wiesz nawet jak sa mierzone obroty??? Do zoltego kableka podpinasz jakis inny kabelek a potem do pina w mobo tam gdzie powinien byc ten zolty i juz masz mierzenie obrotow. Prawda ze proste?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 owszem wiem jak sa mierzone obroty - i zrobienie sobie takiego kabelka to nie problem - sek w tym ze kupienie wtyczek moze byc w moim przypadku drozsze niz sam kabelek .... nie kazdy ma sklep z takimi rzeczami pod nosem...... :) Ale widze ze musze jednak zrobic sobie sam......... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 owszem wiem jak sa mierzone obroty - i zrobienie sobie takiego kabelka to nie problem - sek w tym ze kupienie wtyczek moze byc w moim przypadku drozsze niz sam kabelek .... nie kazdy ma sklep z takimi rzeczami pod nosem...... :) Ale widze ze musze jednak zrobic sobie sam......... Pozdro Wystarczy przeciez byle jaka wtyczka 1 lyb 2 pinowa. Looknij do jakiej strej odbudowy, najlepiej AT i tam znajdziesz mnustffo potrzebnych kabelkow z wtyczkami ktore wykorzystasz w tym celu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Wtyczki po 50 Gr i kabel 1 Pln za metr w każdym elektronicznym za rogiem :) Mozesz sobie kupić przedłużacz Zalmana, efekt ten sam a koszt ok 20 Pln. Chyba nie muszę mówić co się bardziej opłaca? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...