michał Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 WITAM.Mam taką prośbe do ludzi którzy mieszkają w województwie śląskim.Zakładam firme budowlaną i poszukuje klijentów, może wiecie kto chciałby jakiś remont mieszkania a niema do tego fachowców.Ja mam dośc duże doświadczenie we wszystkich pracach budowlanych i z tego co co wiem to robie niby profesjonalnie(to nie są moje słowa)dla potencjalnych klijentów poleconych z tego forum będzie wielka zniżka. Bardzo na was licze no i jeszcze będą pałacone prowizje zależnie od zlecenia tak,że możecie też coś zarobić.Mój numer telefonu to 503798127 najlepiej dzwonić wieczorem.Mam już troche pracy ale nigdy jej za dużo. Za wszystkie kontakty z góry bardzo dziękuje. ________________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 a gdzie mieszkasz dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Ja mieszkam dokładnie w bytomiu na ulicy pułaskiego(koło szkoły)niedaleko lodowiska. _______________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 No widze,że nikt nie mieszka w śląsku(szkoda :( ) A myślałem,że coś z tego będzie no ale cóż i tak dam sobie rade. __________________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 No widze,że nikt nie mieszka w śląsku(szkoda :( ) A myślałem,że coś z tego będzie no ale cóż i tak dam sobie rade. __________________ Pozdrawiam Mieszkac to duzo userow mieszka na Slasku Tyle ze teraz takie czasy, ze kazdy sam stara sie robic co tylko sie da w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Prawde mówiąc masz racje :D ____________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...