szwistak Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Witajcie Odrazu mówie siedze w temacie od nie dawna wiec mnie odrazu nie zbrechtajcie. Mam obuwowe o oknem i mam pytanie jak albo gdzie moge sobie dorobic grawerke Moja buda jest tak sama Pozdrawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 1. Allegro.pl kupic gotowa grawerke. 2. Zrobic ja samemu poprzez jakis rysik (cyrkiel ;) ) lub elektrycznym dremelo-podobnym narzedziem. Duzo masz opisane w dziale Modyfikacje trzeba tylko troche poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 premoded - yuk co do tematu, najlepiej zrobic cos samemu ;) a wiec cyrkiel w dlon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 premoded - yuk co do tematu, najlepiej zrobic cos samemu ;) a wiec cyrkiel w dlon :D Masochista?! Jak sie chcecie bawic cyrklem pol dnia- nie ma sprawy. Jak sie nie chcecie bawic cyrklem pol dnia- byle jaka wiertarka na 9-12V do wiercenia w plytkach drukowanych, wiertlo 0,8 - 1 mm, i jazda. Przy odrobinie wprawy mozna sie pobawic w cieniowanie. Efekt jak spod lasera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Nie no, cos ty niby w tej budzie zmodzil? Okno bylo. to widac... :D Nikt kto pierwszy raz cos wycina dremelem czy innym narzedziem tak prosto by nie wycial :P A grawerke to polecam curkiel albo ostry skalpel :D I to co chcesz grawernac przyklej z drugiej strony plexy :D Mnie sie nawet kiedys udalo ladnego smoka wygrawerowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 to nie moja buda tylko tak znalazlem bo wyglada tak jak moja a za moja sie dopiero co biore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 imo buda sux :( co ty bedziesz w niej modyfikowal :?: chyba ze te okno wywalisz, zrobisz z tych 4 czesci jedna dziure :) i potem jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 hehe , dzisiaj odkrylem ze moim 'dremelem' z przedluzka i koncowka [czubek troche zaokraglony] wypasnie sie graweruje;) / / | | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 imo buda sux :( co ty bedziesz w niej modyfikowal :?: chyba ze te okno wywalisz, zrobisz z tych 4 czesci jedna dziure :) i potem jazda :Dwlasnie tak myslalem i z x3mfactory zamowie sobie jakąs fajną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 imo buda sux :( co ty bedziesz w niej modyfikowal :?: chyba ze te okno wywalisz, zrobisz z tych 4 czesci jedna dziure :) i potem jazda :Dwlasnie tak myslalem i z x3mfactory zamowie sobie jakąs fajnąo to wtedy to moze nawet Ci jakos fajnie wyjdzie :) pozdro i powodzenia :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2003 ja takie cos wykonałem w całości cyrklem i nie zajęło mi to pół dnia tylko ok. 2h wiec nie jest to takie czasochłonne na jakie by sie mogło wydawać ale efektj jest extra i satysfakacja jak nic gwarantowana, pozatym cyrkiel jest chyba dokladniejszy niż wiertarka z końcówką ale to tylko moje skromne zdanie. pozdro świstak i powodzenia [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 24 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2003 8O Zajebiscie wygląda, jeśli robione z twojego projektu to respekt. Jakieś crew ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 moj projekt moj :D a co do crew to bylo kiedys AG ale nie poszlo to daleko (wiesz - oni na Mokotowie - ja Bielany) aktualnie tylko zabawa w domciu bo hajsu nie ma na puszki :( A co do grawerki to każdemu kto ma choć minimalne zdolności rysownicze (ja nie mam - writer ze mnie tylko w literkach) to moze sobie na plexe wrzucic co tylko chce bo jest to naprawde banalne, cyrklem oczywiście bo innymi narzędziami to nie wiem ! polecam pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 ja takie cos wykonałem w całości cyrklem i nie zajęło mi to pół dnia tylko ok. 2h wiec nie jest to takie czasochłonne na jakie by sie mogło wydawać ale efektj jest extra i satysfakacja jak nic gwarantowana, pozatym cyrkiel jest chyba dokladniejszy niż wiertarka z końcówką ale to tylko moje skromne zdanie. pozdro świstak i powodzenia [/img] Qrce uwielbiam tego typu charakterek pisma;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 To macie jeszcze coś z zupełnie innej beczki :D oczywiście wyskrobane profesionalnym sprzętem: cyrklem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja grawerowalem dremelem i wiertlem dentystycznym - i efekt przeszedl najsmielsze moje oczekiwania ;) Jako ze jestem anty talent jesli chodzi o takie sprawy to poszlo szybko, latwo i przyjemnie - najdluzej trwaly przerwy na ostudzenie sprzeatu bo tak sama grawerka (chinski smok 20cm wysoki) zajela jakies 30min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Nie wiem, może się mylę - ale może by się dało na pleksie namalować coś zmywaczem do paznokci? Chyba zmatowi plexi... a jak nie to może jakiś lakier? IMHO mniej z tym roboty niż z grawerowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 zmywacz zmatowi plexi ale bardoz słabo, nadaje sie do robienie np tła do głównego tematu ale żeby samym zmywaczem to mi by np nie za bardzo wyszlo... próbowałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Panowie a jak na szybie cos wygrawerowac ? , Czy tylko piaskowanie zostaje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Panowie a jak na szybie cos wygrawerowac ? , Czy tylko piaskowanie zostaje ?? Ja mam takie koncowki do "dremela" ktorymi da sie grawerowac na szkle, tylko, niestety łatwe to nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 rozpuszczalnikiem nitro mozna jeszcze sprobowac. przez to cholerstwo nie wyjdzie mi A6e intruder :(( [oszklenie kabiny] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ja takie cos wykonałem w całości cyrklem i nie zajęło mi to pół dnia tylko ok. 2h wiec nie jest to takie czasochłonne na jakie by sie mogło wydawać ale efektj jest extra i satysfakacja jak nic gwarantowana, pozatym cyrkiel jest chyba dokladniejszy niż wiertarka z końcówką ale to tylko moje skromne zdanie. pozdro świstak i powodzenia [/img] Facet to ty masz talent :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 jak juz mówiłem, graffiti to moje pierwsze i niezapomniane hobby ! A co do talentu to prosze mnie nie obrażać ;) Są ludzie na świecie którzy mają talent do malowania i którym to przychodzi łatwo - ze mna tak nie było, wszystkiego sie sam naumiałem treningiem i chęciami! Czuje sie wiec troszke urażony :) bo żeby dojść do takiego pozoimu to poświęciłem na to ok. 4lata :!: Zaprezentowałbym wam zdjecia swoich prac ale nie mam skanera :( pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 To macie jeszcze coś z zupełnie innej beczki :D oczywiście wyskrobane profesionalnym sprzętem: cyrklem :) piękne.... :cry: az sie łezka w oku kręci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...