Gość Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Yo Mam pytanko czy ktoś ma net z pkp jeżeli tak to niech się podzieli wrażeniami jak to działa, gdzie należy zamuwić tę usługę... (bo chyba nie przy kasie biletowej :lol:) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 a jak zaczna strajkowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zamawiac w: TELEKOMUNIKACJA KOLEJOWA Spółka z o.o. Wydział Handlowy 02-305 WARSZAWA, AL. JEROZOLIMSKIE 140 www.tktelekom.pl Generalnei wiekszosc osob bardzo chwali stosunek wydajnosc i niezawodonosc / cena Mala lacza do atmanu, onetu, dialogu i task'u. Ruch z tpnetu najczesciej via atman Ceny ustalane indywidualnie ale z tego co sie orientuje znaczaco nizsze niz polpak (przy 10 mbit/s roznica w cenie ponad 50 procent - zaznaczam ze nieoficjalnie i zalezy od zdolnosci negocjacyjnych - przy takich przeplywnosciach zawsze cena jest do negocjacji ;)) B. slaba infrastruktura w miastach i brak punktow dostepowych glowna wada - czasami oplacalnosc szlag trafia bo by trzeba zestawiac cos do ich wezla i przestaje sie oplacac I zeby nie bylo: to nie jest provider dla kowalskiego do domu. zdecydowanie bardziej sensowna alternatywna dla polpaku czy gts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baster Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 A zasięg tej usługi PKP jest ogólnopolski - tzn. w każdym miejscu naszego pięknego kraju... :?: Jakoś nie mogłem znaleźć tego info na www... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 tak jak mowilem maja bardzo malo wezlow w duzych miastach przez co czasami nie oplaca sie zestawiac do nich lacza. na tktelekom jest mapka wezlow wiec poszukaj dobrze Swoja droga ostatnio u mnie czesto widze autka z TK wlasnie moze cos rozbudowywuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 ja mam pytanie , bo ja mieszkam jakieś ~300m od stacji kolejowej , jak myślicie , czy z tamtąd dostarczają neta aż do mnie ?? czy to już za daleko może być ?? bo może bym mógł zrezygnowac z neta w tpsa , bo ktoś pisał o tym że mają ofertę do 50zl , i mniewa czasem nawet 10mbit , to by mi bardzo odpowiadało , jak oni sie podłączają , czy to coś jak neo , tzn przez adsl czy zwykły lan ?? w planach mam wersję 512mb + adres ip + dodatkowy up 64kbps , to chyba dobry układ , naraziem mam neo 256 , i transwery marne jak diabli :/ wole coś szybkiego , zwłaszcza że często gram z kolegami przez net normalnie lub chamachi . i neo 256 do serwerów sie nie nadaje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
me.wa Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 http://tktelekom.pl/index.php?id=102&ppid=95&subid=124 Co o tym sadzicie? 109zl za lacze 512/192, 145 za 1024 i 157 za 2048 jest zachecajace Jedyna wada jest to, iż "Szerokopasmowe łącza instalowane są na istniejących liniach telefonicznych TK" wiec dochodzi jeszcze abonament za telefon ktory jest mi calkowicie zbedny. Wg tej mapy mam jakies szanse na przylaczenie gdyz siec dochodzi do mojego miasta (Brzeg). Niedlugo konczy mi sie umowa na obecne lacze wiec szukam alternatyw. Dsl'e z tpsy sa drogie, Rozwazam jeszcze netie (640/160 24*55zl+abo), tylko tutaj mamy umowe na 2 lata. Warto <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> oferte tkt pod uwage? Lacze jest dla malej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ... bo ktoś pisał o tym że mają ofertę do 50zl , i mniewa czasem nawet 10mbit , to by mi bardzo odpowiadało , jak oni sie podłączają , czy to coś jak neo , tzn przez adsl czy zwykły lan ??Nie 50zł tylko 50% mniej... :mur: Ceny ustalane indywidualnie ale z tego co sie orientuje znaczaco nizsze niz polpak (przy 10 mbit/s roznica w cenie ponad 50 procent - zaznaczam ze nieoficjalnie i zalezy od zdolnosci negocjacyjnych - przy takich przeplywnosciach zawsze cena jest do negocjacji ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ojciec ma w pracy neta bo na pkp pracuje lacze niezle jak na podzielone , szybsze 2x niz moje 1 mega w domu tylko ze ma proxy i za bardzo skrzydel nie moze rozwinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Co to w ogole jest? Jaki zasieg to ma? Jakies wady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Co to w ogole jest? Jaki zasieg to ma? Jakies wady? jest podana mapa , napisane znane wady , a co to ejst też pisze . troche inwencji własnej :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Sory ja nie widze :D LOL a to lepsze od neo+ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Brak limitow to chyba podstawowa roznica miedzy tktelekom a neo+ A mapa oczywiscie jest, i to nawet dwie(swiatlowodow i miedziakow) tylko strasznie gleboko:) I do mojej pipidowy docieraja... Edytowane 22 Maja 2006 przez piterus90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Nie wiedze ale cóż.... a to jest na zasiadzie LAN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Nie wiedze ale cóż.... a to jest na zasiadzie LAN ?ADSL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Może ktoś podać link do tej mapki bo ja nie widze ... ehhh muli mnie szkoła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Kablowe znalazłem w historii http://tktelekom.pl/siecikablowe.html, swiatlowodowych poszukam jeszcze EDIT : Szybko sie znalazly: http://tktelekom.pl/swiatlowody.html Edytowane 22 Maja 2006 przez piterus90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...