$migacz Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 ma ktoś ten wicherek ?? jaki hałas robi ?? jakie temperaturki ?? jakie wrażenia z użytkowania ?? z góry thx za odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Ja mam zamiar sobie taki kupic, sklepik mam niedaleko... :D Moze w ten weekend go nabede... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 na Dzikim jest jego test - ale nie wypada zbyt rewelacyjnie - zreszta czego sie spodziewac po radiatorze z doczepiona plytka Cu (na zblizeniach widac szpary - minimalne ale widac - Cu powinno byc odlane lub wbite w radiator) a wentylator (ten zolty) dziwnie przypomina mi Zalmana - wiec pewnie pochodzi z tej samej stajni XinRuilian (kiedys RuilanScience) czyli klasa srednia-nizsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zamowilem TT:SB wiec nie liczcie na moja recke Carnival'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...