punek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Witam!! Mam takie pytanie: Czy mozna udostepnic innym uzytkownikom sieci LAN/WLAN katalog na haslo?? Jesli mozna to jak?? Windows XP prof ten uzytkownik ktoremu bym udostepnial tez ma XP prof. Za odpowiedzi z gory dzieki. Pozdro Punek P.S. Sorry ze nie pisalem polskich znakow ale mi sie cos klawiatura poje******* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 trzeba zalozyc konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 A mozna bardziej jasniej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Dzieki. O to mi chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...