Liquid Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Czy można jakoś zwiększyć szybkość ściągania np. KaZa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 zalatfic sobie szybsze lacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 o ile wiem nie ma innego sposobu oprocz tego, ktory podal libero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 najwiecej zalezy od lacza kolesia ktory jest tak mily i cos udostepnia ! niestety sporo osob udostepnia na kisznym laczu i potem ciagnie sie 2KB/s Powinni tego zabronic :) dlatego ja nie udostepniam tylko ciagne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 ja tez nie udostepniam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Czy można jakoś zwiększyć szybkość ściągania np. KaZa? Pobaw sie softem do zmiany wartosci MTU itpp parametrow bo orginalne w windzie raczej sa srednie. Coz napewno bedzie na Tucows. Polecam raczej poczytac help'a od softu i samemu ustalic parametry zamiast uzywac wizarda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Err.....moze sie tutaj myle, ale z tego co pamietam, to od czasu Win98 MTU wartosci sa dynamicznie regulowane przez OS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...