Arakasi Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Jak w temacie, mianowicie po padzie dysku w zwiazku ze zblizajacymi sie swietami szukam konkretnego obrazka z apachami lecacymi na tle zachodzacego slonca, bodajze nad pustynia z napisem "Dzisiaj w Betlejem..." Chcialem zrobic z tego ladne kartki z zyczenami :wink: Jakby ktos mial to mail lub sam link, bylbym dzwieczny. Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 NO JA TEŻ SZUKAM OBRAZKA TAKIE LASKI KUSZACO UBRANE na czarno na takim rusztowaniu nazwa była chyba wybierz sobie. Fajna tapetka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 I pewnie chcecie, żeby przykleić ten temat? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 I pewnie chcecie, żeby przykleić ten temat? :> taka nowoczesna forma prezentu swiatecznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Moze cos takiego sie przyda : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Moze cos takiego sie przyda : Dzieki Reed, o to wlasnie mi chodzilo, napis to juz sam sobie dorobie:-) Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 a mojego nikt nie ma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Kartka z helokopterami i naisem jest na joemonster w dziale kartki swiateczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...