mikolajek Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Co o nich myslicie - szajs czy ujda w eksploatacji - bez podkrecania :?: Ja ze swoim Bartonem dostalem jakiegos CoolerMastera - szczegolow brak i nigdzie nie udalo mi sie znalezc opisu co to za dziwo... :cry: Na razie chodzi w miare przyzwoicie, ale moze warto wymienic go na cos bardziej cichego, no i bezpieczniejszego - sam raczej nie ufam CM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 CoolerMaster ogólnie działa, nawet trwałe. Ale na super osiągi OC na nim nie licz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Jeżeli nie masz zamiaru wogóle podkręcać to myślę że wystarczy ci ten cooler co masz (no jeszcze zależy ile masz stopni?) A jak bedziesz chiał podkręcać to polecam uznany TT Volcano 7+ lub niewiele droższy TT Volcano 12 Extreme :twisted: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jak nie chcesz podkrecac to starczy napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekoder Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 mam cos podobnego - tzn firmowke athlona - cooler ale mam maly problemi jak zamykam obudowe to mi temperatura podskakuje: procek 50C system 32C konf: epox 8rda3 /fsb 133 x 11 = 18xx / amd athlon 2500 xp+ barton kingstion 256mx 333/400Mhz wdk 80gb 8mb cache +nagrywrka +kieszen na dyski +flop zasilacz 300W nie wiem jaki cooler kupic lub jakie chlodzenie zastosowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 jak nie mialem wiatrakow w budzie to mialem temp nawet 65. Teraz mam 3 i w stresie mom max 53, ale przy przyplywie kazy to zaraz zalmana 7000 kupuja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 CoolerMaster ogólnie działa, nawet trwałe. Ale na super osiągi OC na nim nie licz... A co powiesz na 2500@3200 na boxowym i temp ok 62 C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 CoolerMaster ogólnie działa, nawet trwałe. Ale na super osiągi OC na nim nie licz... A co powiesz na 2500@3200 na boxowym i temp ok 62 C ? A co powiesz na 1700@2100 palomino na spire falconrock i temp 51 C pod toast/CPU burn? IMO 62*C na bartonie to duuuużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Dijkstra, tak pytam bo jedne koleś, powiedział że z 62 C da się żyć... no niby da ale jaka jest różnica między 51 a 62? opócz tych 11 stopni, of kors Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Żyć się da, ale ja cenię psychiczny komfort :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Żyć się da, ale ja cenię psychiczny komfort :PNo to jakbyś kręcił dalej na boxowym to by ci chyba psycha siadła.hehe, Jak myslisz do ilu można kręcić bartka na chłodzeniu TT Volcano 12 Extreme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishq Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Dałeś sie nabić w butelke z tym boxem. Ja kupiłem zieony box tzn laminat a wcześniej mi chcieli jakiś shajs wcisnąć w kartoniku minta. Mam Bartona 2600+@2304 Mhz i temp w spoczynku 46 a w stresie 54 max :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 2500@3200 temperatura maxymalna wynosi 48 stopni na boxowym, (bez zmian napięć CPU czy innych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...