SeQ Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Mam AMD 2600 xp+ Abit NF7-s v2.0 2x256 DDR TwinMoss Zalman 7000 Chciałbym Go podkręcić no może nie najbardziej jak można ale dość wysoko :) tylko że ja sie na tym nie znam tak żeby coś samemu pomyśleć (i trzęsą mi sie kolana jak mam sam coś przestawic ) Gdybyście byli tak mili i powiedzieli co mam na ile zmienic to byłoby świetnie . wstawie tu kawałek biosu bo wydaje mi sie ze to gdzies w tych ustawieniach sie coś zmienia :wink: SOFT MENU III SETUP CPU OPERATING SPEED - 2600+ external clock - 166 multiplier factor - 11.5 AGP FREQUENCY - 66 CPU FSB/DRAM RATIO - AUTO CPU INTERFACE - DISABLE POWERSUPPLY CONTROLLER - SYSTEM DEFAULT x-cpu core voltage - 1.65v x-ddr sdram voltage - 2.6v x-chipset voltage - 1.6v x-agp voltage - 1.5v ADVANCET CHIPSET FEATURES MEMORYTIMINGS - OPTIMAL x-row-active delay -7 x-ras-to cas delay -3 x-row-precharge delay -3 x-cas latency time -2.5 Pisze to wam bo wiem ze to dla was pestka . (mam nadzieje ze ktos pomooże ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Odpowiem Ci w ten sposób http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=23. Póki tam nie poczytasz nie zakładaj takich topików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
***SeQ*** Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 No fakt leniuch ze mnie i tyle :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 OT fajny avatar :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 procesor: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26983 pamiec: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 CPU OPERATING SPEED - 2185 external clock - 190 multiplier factor - 11.5 AGP FREQUENCY - 66 CPU FSB/DRAM RATIO - 6/6 CPU INTERFACE - Enable POWERSUPPLY CONTROLLER - user define x-cpu core voltage - 1.7v x-ddr sdram voltage - 2.6v x-chipset voltage - 1.5v x-agp voltage - 1.5v ADVANCET CHIPSET FEATURES MEMORYTIMINGS - EXPERT x-row-active delay -11 x-ras-to cas delay -3 x-row-precharge delay -3 x-cas latency time -2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Z FSB200 można próbować Vcore 1,7-1,75V Rdzeń 2300MHz mocno sie grzac bedzie ..nie warto >100W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...