Tipper Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 SWAP jest druga opcja w tym programie BGAEFix.exe ktorego urzywales aby zdobyc druga karte i poprostu robisz wszystko tak jak przy tym FIX tyle ze teraz w tym programie naciskasz SWAP w BGAEFix.exe widze tylko "Central Hall Fix" i "Double H Fix" nie ma zadnego przycisku "Swamp" tkwie w tym slaughterhouse juz dwa tygodnie :!: , także chciałbym stąd wreszcie wyjść :? a sprobuj ten drugi przycisk w tym swoin programie bo moj wyglada tak i w nim jest SWAP a jesli nie to sciagnij ten program co ja mam BGAEFix.exe i nim sprobuj zrobic tak jak pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 SWAP jest druga opcja w tym programie BGAEFix.exe ktorego urzywales aby zdobyc druga karte i poprostu robisz wszystko tak jak przy tym FIX tyle ze teraz w tym programie naciskasz SWAP w BGAEFix.exe widze tylko "Central Hall Fix" i "Double H Fix" nie ma zadnego przycisku "Swamp" tkwie w tym slaughterhouse juz dwa tygodnie :!: , także chciałbym stąd wreszcie wyjść :? a sprobuj ten drugi przycisk w tym swoin programie bo moj wyglada tak i w nim jest SWAP a jesli nie to sciagnij ten program co ja mam BGAEFix.exe i nim sprobuj zrobic tak jak pisalem oki wreszcie dziala :!: :!: dzieki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Witam. Gra jest bardzo fajna, tylko mam problem. Po wyjsciu ze slatherhouse walcze z jakims latajacym smokiem, i jak go pokonuje jest scenka jak lapie perle i zatrzymuje mi sie poduszkowiec, tzn gra normalnie chodzi moge sie rozgladac na boki, ale nie moge sterowac poduszkowcem. Spotkal sie ktos z czyms takim? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 hmm niebardzo u mnie bylo all looz, a probowales pare razy to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Chyba ze 30 razy i na windows XP i na ME. Sprobuje jeszcze na innym kompie; ewentualnie jak ktos ma save zaraz po tamtym momencie to bym byl wdzieczny ;) Bo nie chce mi sie od nowa gry zaczynac, bo jak by sie okazalo ze znowu to samo sie dzieje to bym chyba kompa za okno wyrzucil :] Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 chodzą u was tylne głośniki w tej grze ? i jak ewentualnie zrobić żeby działały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Witam ... Mam pytanko, co jest grane ! Robiłem sobie reinstale , zrzuciłem savy z gry i lipa ! Chce odpalić savy a tu pisze ze nie zaladował plików itp...!! co jest do wafla ? pliki sa w głownym katalogu , a zwą sie slot0.sav itp... Wielkie HELP bo przeszlem prawie całą gre.... :( ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 z sejwami byl taki walek bo procz piliku save musi byc jeszcze jakis jeden plik w tej chwili niepamietam juz jaki, jak go niezachowales to zaczynasz przygode od nowa. gra jest na 10h wiec to nie tak duzo a naprawde przyjemna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Spoko , juz rozkminiłem co cza zrobić... Trzeba zagrać do 1 sejwa i puźniej zastąpić pliczek który sie pojawi na nasz :) ...pozdrówka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Spoko , juz rozkminiłem co cza zrobić...Hyhy... Zapomniales tylko wspomnieć dzięki komu to rozkminiłeś :D A teraz z innej beczki. Potrzebuje pomocy w Surveillance Room. 2 Pozostale zdjecia wykonalem juz wczesniej, jednak mam teraz problem z dojciem do 3ciego obiektu do ktorego trzeba isć przez Survillance Room. Niech ktoś napisze co trzeba zrobic w aby dostać sie do wejścia o gory. Z gory THX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 www.gamefaqs.com i bedziesz wiedzial :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 jak narazie udało mi się bezpiecznie zawędrować na księżyc :lol: wydaje mi się ze to już koncówka jak dla mnie gra bomba ale teraz w moich myslach jesty już tylko UT2004 DEMO ONLINE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ha ! ja sie męcze z bossem , napisze tylko ze panowie z Ubisoftu zrobili cos pieknego z tym bossem :> no nieda sie ukryć :) ....pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karys88 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 POMOCY!! Mam tą giere po polsku, zainstalowałem, wszystko ok, chce włączyć a tu mi wyskakuje taki błąd: "lDirect3D9_CreateDevice failed, please re-run settings application" I koniec, nie wiem co zrobić, przeinstalowałem directa 9.b próbowałem ze sterami 41.xx, 44.xx, 45.xx, 53.xx, i [gluteus maximus], moze ktoś wie co zrobić? Aha, wcześniej grałem w demo i było wszystko ok pozdr UPDATE: Włączam 3d marka 2k1se i chce załączyć benchmark a tu mi wyskakuje błąd:"3d mark could not initialize your 3d accelerator. Try to downgrade your display settings" i cośtam directx message create device failed. To teraz wezmę chyba wywale całkiem karte i od nowa zainstaluje. Zaraz napisze co i jak. UPDATE2:Zainstalowałem wszystko od nowa, karte, directa, stery i dalej to samo. 3D MARK nie działa gry nie działają. kur*a CO JEST GRANE??POMOCY!!!!!!! UPDATE3:Dobra, z jedną rzeczą sie uporałem tzn. teraz 3d mark działa i wydaje sie ze bg&e też, tylko problem jest taki ze włączam na chwilkę czarny ekran, ładuje coś, czyta płyte i wychodzi na desktop, znowu prosze o pomoc, mam najnowsze stery i directa 9.0b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Musisz wyłaczyc którąś opcje graficzna tylko nie pamietam która poszperaj tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hej! Mam problem z gierką - nie odpala się, jest tylko czarny ekran i wychodzi do Winzgrozy. Byłem na forum BG&E i sporo ludzi ma podobny klopot. Zainstalowałem patcha - nic. Stery mam OMEGI na Catalistach 4.1, DirectX 9.0B Jakieś sugestie? Próbowałem odpalić ją w różnych rozdzielkach, z wszystkimi opcjami off i on... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Hej! Mam problem z gierką - nie odpala się, jest tylko czarny ekran i wychodzi do Winzgrozy. Byłem na forum BG&E i sporo ludzi ma podobny klopot. Zainstalowałem patcha - nic. Stery mam OMEGI na Catalistach 4.1, DirectX 9.0B Jakieś sugestie? Próbowałem odpalić ją w różnych rozdzielkach, z wszystkimi opcjami off i on... Mam ten sam problem, pomoze ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Przeszedłem przed chwilką cała gre jest naprawde świetna warto w nią zagrac Polecam. Update: Znalazłem stronke na której jest opisean co trzeba zrobic ale nie działa link z programikiem http://boards.ign.com/Videogame_Music/b731...17/50074583/p1/ PS.Oglądnijcie sobie do końca napisy końcowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majmu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 szukałam szukałam ale nic nie znalazłam za tzw. free solucje do tej gry sa odpłatne co jest "chore" jak myślicie?? jeżeli ktoś zna stronke z solucja do tej gry z góry dzięki:) Ja ma pare kodów C9M5-jeszcze nie wiem co prawda gdzie go wkliknąć M4X6 -bar akuda B9S4-bar akuda B6X5-fabryka Generalnie gra jest rewelka, szkoda że nic nie słychać o kontynuacji tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/B...ondGoodEvil.htm - tu jest solucja po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majmu Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 dzięki jak byście cosik jeszcze mieli mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 www.gamefaqs.com :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nie wiem czemu ta gra przeszła bez większego echa na tym forum.... wczoraj wypożyczyłem sobie oryginał i po prostu mnie zmiażdżył..... matko , jak ja dawno nie grałem w gierke z takim klimatem, z taką muzyką ;]]] mam tylko z nią jednego zonka.... co jakis czas mi sie po prostu wiesza na pare sekund a potem następuje reset... myslałem ze to wina przekręconego GPU, albo za duzo mhz na pamiątkach, ale po odkręceniu mam to samo... ktoś wie co to moze być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam. Właśnie dorwałem gierke ...instaluje....uruchamiam....i....komp sie resetuje :mur: :mur: :mur: Wie ktoś co może być przyczyną? Z żadną inną grą mi sie chyba tak nie robi (nfsu2,pes4,pop:ww). Miał ktoś ten sam problem? Help!! :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 tak, miałem to samo i nic na to nie poradziłem :| a szkoda wielka bo gierka superancka sie wydawała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Pamietam ze tak gra wymagala jakiegos patcha zeby dzialala pod AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ale wersja pełna? Bo wiem że pacz byl potrzebny do dema. Leborg instalowałes moze pacza 1.01? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ale wersja pełna? Bo wiem że pacz byl potrzebny do dema. Leborg instalowałes moze pacza 1.01? 1354011[/snapback] ja miałem polską wersje z paczem zaimplentowanym[czy jak to sie tam pisze ;P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ja miałem polską wersje z paczem zaimplentowanym[czy jak to sie tam pisze ;P ] 1354091[/snapback] A ja jeszcze nigdy nie zainstalowalem tej gry.Zawsze na koncu instalacji pojawia mi sie komunikat,ze mam niewlasciwy wolumin a kiedy przerwe instalacje (na 100%-tach) zamykajac ją w taki sposob by nie skasowalo tego,co sie zainstalowalo to i tak nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruh_tm Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A ja jeszcze nigdy nie zainstalowalem tej gry.Zawsze na koncu instalacji pojawia mi sie komunikat,ze mam niewlasciwy wolumin a kiedy przerwe instalacje (na 100%-tach) zamykajac ją w taki sposob by nie skasowalo tego,co sie zainstalowalo to i tak nie dziala 1354755[/snapback] Kiedy wyskakuje ci błąd o błędnym woluminie włóż do czytnika CD 1 i kliknij na "ponów próbe" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...