RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 czy instalowal ktoj jusz najnowsze sterowniki do Live ? nieche sam eXperymentowac bo ostatnio skaszanil mi sie win po zmianie sterow. poprawiaja jakos brzmienie czy cos podobnego, sa troszke"glosniejsze" od LW 3.0? bo mialem rozne sterowniki, i dalo sie od czuc roznice glosnosci i brzmienie. A co do sprzetu to czy lepiej obsluguja Joye, i kierownice, bo na starszych mialem klopoty Wyszlo tak jakby mialo byc do forum softwerowego sic! mam nadzieje ze nikt si enie wkurzy :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Nowe stery sa tylko do W2k i Xp WDM jesli masz VXD to moze byc problem z instalacja nowych!!! Nawet moze sie to skonczyc reinstalka. Nowe stery to sa spoko poprawila sie jakosc brzmienia na jasniejsza. Wysokie tony bardziej wyraziste, z basem troszke gorzej bo sie skrucil ale ogolnie moze byc. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 skrocilo basy :( bo ja mam klopot ze swoimi kolumnami ze mi skracaja, mam w nich glosniki 30 cm srednicy i pojemnosc 108 litrow, ciezko zeby zeszy nizej, i zeby przeciongaly bas, ale zato amja przesycony krotki bas udezenia musze sie z korektorem bawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 24 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2002 Skrucilo nie znaczy ze bas nie schodzi nisko !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...